Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • A művésznő az Inspiráló Nők Estje rendezvényen vett részt.

  Esztergályos Cecília nagyszerű formának örvend, pedig elmondása szerint már egyáltalán nem érdekli a külseje. A Kossuth-díjas színésznő a Blikknek adott interjút az Inspiráló Nők Estje rendezvényen, melynek jelölőbizottsági tagja volt. Mint mondta, örömmel vesz részt olyan projektekben, amelyek nem a női külsőségekről, hanem az értékekről szólnak.

  Nekem az élet fontos. Őszintén, már nem érdekel, mit látok a tükörben. Persze, amit kell, megteszek, de nem az a fontos, hogy simább legyen az arcom, nagyobb a mellem. Ami van, azt kell szeretni vagy legalább hozzászokni

  – jelentette ki Esztergályos, aki nem titkolta, hogy közel negyven évvel ezelőtt ő is igénybe vett szépészeti beavatkozást:

  Amikor a Nemzeti Színházból kikerültem, kellemetlenül éreztem magam, ezért 46 évesen bevállaltam, s nem is bántam meg. Azt nem árulom el, melyik testrészemet érintette, de mivel eddig senki nem vette észre, azt jelenti, jól dolgozott az orvos

  – mondta nevetve.

 • Első nyilvános eseményükön vettek részt a szerelmesek.

  Tóth Gabi közösségi oldalán osztotta meg első közös fotóját új szerelmével, a néptáncos Papp Máté Bencével, miután az énekesnő és férje, Krausz Gábor bejelentették válásukat. Az Instagram-bejegyzésben a szerelmesek az ugyancsak első nyilvános eseményükön láthatók, ugyanis szerdán az Inspiráló Nők Estjének díjátadó gáláján vettek részt, ahol az énekesnő elénekelte az Átkozott nyár című dalát. Néhány hete a pár egyébként már előadta Tóth Gabi új slágerét a Sztárban sztár leszek! színpadán, akkor egy csók is elcsattant közöttük.

 • Rendhagyó lett, az egyszer biztos.

  Harsányi Levente csütörtökön a közösségi oldalán számolt be róla, hogy megkérte barátnője, Obersovszky Lara kezét, akit idén februárban ismert meg. A műsorvezető még február elején ismerkedett meg a nála húsz évvel fiatalabb kedvesével. Szerelmük hamar szárba szökkent, ugyanis a tévés most eljegyezte párját. A Blikk érdeklődésére az is kiderült, hogyan történt a lánykérés, amelynek több módját is eltervezte Harsányi.

  Számos lehetőséget elterveztem, miként kérem meg a kezét: repülőn, ejtőernyőzés közben, a víz alatt, mert – mint minden férfi társam – én is azt szerettem volna, ha ez a pillanat örökre emlékezetes marad. Nos, az is marad, de persze semmi sem úgy zajlott, ahogyan azt elterveztük.

  A rádiós és kedvese egy romantikus utazáson volt, amikor a szállodai szobájukban egy szál fürdőköpenyben hangzott el a nagy kérdés.

  „Egy betegség ledöntött minket a lábunkról, ami miatt nem tudtuk tartani magunkat az eredeti programtervhez. Persze, a gyűrű már nálam várta, hogy előkapjam a megfelelő pillanatban, ami aztán egy szállodai szobában jött el. Úgyhogy egy szál fürdőköpenyben letérdeltem, majd feltettem a nagy kérdést, amire Lara igennel válaszolt. Végül elértem a célomat, mert ez az eljegyzés ettől lett egyedi, amit soha nem felejtünk el” – tette hozzá a műsorvezető.

 • Egy fiatal motoros azt állítja, hogy vezetés közben több figyelmet kap, mint a társkereső alkalmazásokon, mivel még a feleségekkel vagy barátnőkkel rendelkező férfiak is utána fordulnak, aminek partnerek a legkevésvbé sem örülnek. Bár őszintén nem érti, mi olyan érdekes benne, amikor éppen a szenvedélyének hódol.

  Suki Marquez azt állítja, hogy a pasik szabályosan bámulják őt, amikor szülővárosa, az Essex-i Colchester közelében motorozik. Mint mondja, sokan megdöbbenve látnak egy lányt motoron, ráadásul többen meg is állnak, hogy megcsodálják őt és a járművét. A 26 éves lány rendszeresen osztja meg a TikTok-on azokat a videóklipeket, amelyekben motoroslányként fordulnak utána a kíváncsi tekintetek.