Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Közeledik halloween, sokan pedig már most azon ötletelnek, hogy minek öltözzenek be idén, azonban van néhány olyan személy, ami tabunak kéne, hogy számítson. Sokan a Twitteren figyelmeztettek másokat, hogy ne öltözzenek be a sorozat gyilkos Jeffrey Dahmernek, hiába népszerű a róla szóló Netflixes sorozat, amiben Evan Peters a főszereplő.

  dahmer
  Fotó: Instagram

  Múlthéten a Netflixen jelent meg a Monster: The Jeffrey Dahmer Story című minisorozat, ami az 1978 és 1991 között zajló felkavaró eseményeket mutatja be. 

  A sorozat óriási népszerűségnek örvend, ami főként a Dahmert alakító Evan Petersnek is köszönhető, azonban nem szabad elfelejteni, hogy nem egy Dexter Morgan vagy egy Patrick Bateman szerű fiktív karakterről, hanem egy valódi sorozatgyilkosról van szó, aki összesen 17 áldozatot szerzett az évek alatt. Az áldozatok családjai pedig mai napig köztünk vannak, épp ezért ragadtak néhányan billentyűzetet, hogy felhívják a "rajongók" figyelmét: nagyon nem kellene a kannibálnak beöltözni idén halloweenkor.

  „A Dahmer áldozatai iránt mutatott zéró érdeklődés miatt, attól tartok sokan fognak beöltözni Jeffrey Dahmernek és valamelyik áldozatának, ez pedig beteges. ” –olvasható az egyik tweetben.

  „Az emberek NE öltözzenek be Jeffrey Dahmernek idén Halloweenkor!"

  „Ha azon agyalsz, hogy Dahmernek öltözz Halloweenkor, akkor felejtsd el. Képzeld csak el, hogy az egyik családtagod megölik, és egy rakás ember a gyilkosának öltözik.”

  „Mivel hivatalosan is október van, úgy érzem, az embereket emlékeztetni kell arra, hogy a sorozatgyilkosok nem halloweeni jelmezek. Senki sem akarja a vékony szőke barátodat Jeffrey Dahmerként látni.”

  Tavaly egyébként egy másik Netflixes sorozat, a Squid Game dominált halloweenkor, de nem lenne meglepő így sem, ha az emberek Dahmernek öltöznének.

 • A modell szerepelt a Thom Browne show-n, amit a minap tartottak Párizsban.

  hadidpunk
  Fotó: Instagram

  Bella Hadid ismét levett mindenkit a lábáról, legutóbb például igazi punknak öltözött a francia fővárosban tarott divatbemutatón, majd rögtön csatlakozott Gigi hadidhoz a Stella McCartney kifutón.

 • Egy buliban ismerkedtek meg egymással.

  Még a nyár közepén robbantott bulvár–bombát Marics Peti és Tóth Andi, amikor egy Instagram sztoriban közzétett videóval felvállalták szerelmüket. A két fiatal énekest korábban a Sztárban sztár című műsor egyik duettjében láthatták együtt a nézők, a kettejük kapcsolatáról szóló pletykák is ezt a produkciót követően kaptak szárnyra – most azonban kiderült, a páros jóval régebbről ismeri egymást.

  Nekem van egy vicces sztorim az Andival. Még hat évvel ezelőtt megláttam egy buliban, és azt mondtam, úristen, ki ez a csaj? Odamentem hozzá, ott ismertük meg egymást először, és ez mostanra bontakozott ki ennyire

  — mesélte a ValMar duó tagja a Tv2 riporterének, aki arról kérdezte őket, melyikük párjáról szól is leghíresebb slágerük, az Úristen.

 • Új helyszínen, de már dolgoznak az Amazon Prime Video Gyűrűk Ura sorozatának következő évadán.

  lotr
  Fotó: YouTube

  Még két epizód van hátra a Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi első etapjából, de nincs megállás, ugyanis elkezdték időközben a következő szezon munkálatait.

  Érdekesség, hogy Új-Zélandról, ami sokak szerint maga Középfölde, a stáb Angliában folytatja a munkát, ami nyilvánvalóan költségtakarékosabb, illetve a Tolkien Estate szerint, A Gyűrűk Ura atyja, Tolkein látomásához közelebb áll a brit táj, hiszen ő maga is onnan merített ihletett annak idején.

  A Hatalom gyűrűi második évadában kapni fogunk egy új, nagyon fontos szereplőt, aki nem lesz ismeretlen a Tolkein rajongóknak: érkezik ugyanis az Első Korban született Círdan, aki a legöregebb és legbölcsebb tünde Középföldén, és később küzdött Morgoth ellen, valamint a tűz gyűrűjét ő maga adta át Gandalfnak.