Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 •   Az énekesnő aztán tudja, hogyan kell promózni új dalát, a You Only Love Me-t.

  ora
  Fotó: Instagram

  Rita Ora ugyanis New York utcáit használta divatbemutatójának kifutójaként, ahol összesen 10 különböző ruhába bújva reklámozta új zenéjét.

 • Pedro Pascalnak meggyűlt a baja egy kattogóval a Saturday Night Live promójában.

  pedor
  Fotó: Instagram

  A The Last of Us és a Mandalorian sztárja február 4-én lesz az SNL aktuális főszereplője, amihez egy jópofa előzetest is összedobtak.

  Joel megformálója épp az SNL díszletei között mászkál, amikor ismerős hangot hall, és hamar kiderül, hogy a cordyceps által megfertőződött kattogóval van dolga, amit épp leütne, amikor rászól a stáb, hogy ezt talán nem kéne.

  Egy másik videóban már együtt táncolnak, úgyhogy nagy baj mégsem lett belőle.

  Pascal mellett a Coldplay is fel fog tűnni az epizódban, ami a zenekar hetedik szereplése lesz a műsorban.

 • VV Márió a ValóVilág 11 hatodik párbajának kiválasztottja, aki a legutóbbi adásban megnevezte ellenfelét.

  vvmárió
  Fotó: RTL

  Márió elég keményen elmondta, hogy kit miért vinne ki párbajozni, azonban a választása „testvérére”, VV Danira esett végül.

 • Kevés olyan hányatott sorsú film van, mint a DCU The Flash mozija, elvégre az évek óta készülő film élén a balhés Ezra Miller áll, ráadásul számtalan alkalommal elhalasztották a bemutatót.

  the flash
  Fotó: Northfoto

  Idén nyáron ennek ellenére mozikba kerül a skarlátvörös gyorshajtó, és mellette visszatérnek Michael Keaton és Ben Affleck Sötét Lovagjai is.

  A FUNKO POP figuráknak hála azonban kiderült, hogy ki lesz a film nemezise, illetve két meglepetés szereplőről is lehullt a lepel.

  A figurák alapján ugyanis Gal Gadot Wonder Womanje, és Michael Shannon Zod Táboronoka is felbukkan a filmben, de ha jobban megnézzük a dobozt, látható egy Dark Flash nevű karakter is, aki sanszosan a filmben a bonyodalmakat okozza majd.

  Az alsó sorban felbukkan még a régi Batman ruhából Flash gúnyát varázsolt Flash is, de Ben Affleck és Michael Keaton Denevéremberei is megkapják a maguk kis figuráját, Supergirlről nem beszélve.

  Egy másik fotón a Keaton-féle Batman figura is felbukkan, aki az új Batwingben repked majd.