Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • TikTokon tette közzé az erről készült felvételt.

  DJ Khaledre nem lehet mondani, hogy nem vigyáz a dolgaira: a zenész TikTok videójában a minap megmutatta, annyira óvja vadonatúj cipőjét, hogy az autójából sem mert kiszállni bennük. A fellépésre tartó DJ két testőre segítségét kérte, hogy felcipeljék egy platós kocsira, majd onnan a színpad lépcsőire. A biztonsági őrök, bár látszólag szenvedtek egy kicsit a feladat súlya alatt, tisztességesen elvégezték a dolgukat, ám az internetezők csúnyán beleálltak emiatt a producerbe.

  „Akkor miért nem a kezein hordja a cipőjét?”

  „Egyszerűbb lett volna, ha tesz egy védőzsákot a cipőjére, de inkább megalázta az alkalmazottjait.”

  „Szegény srácok fizetésemelést érdemelnének!”

  „Fontosabb neki a cipője, mint hogy tisztelje a biztonsági embereit” – érkeztek sorra a hozzászólások Khaled videójához, míg mások a férfi védelmére keltek, azzal érvelve, többször is háláját fejezte ki és megköszönte a segítséget testőreinek.

  @djkhaled

  When I say 2✌🏽 you say DRAKES , 2✌🏽 DRAKES ! ✌🏽👉🏽🦉🔐 new album in the works ! We The Best

  ♬ original sound - djkhaled
 • Közös képpel tudatták a gólyahírt.

  Pont került a hetek óta zajló találgatások végére: tényleg kisbabát vár Kulcsár Edina.

  Az egykori szépségkirálynő férje, G.w.M Instagram oldalán, egy közös fotóval tudatta a gólyahírt követőivel, az alatta olvasható szövegből pedig születendő gyermekük neme is kiderül:

  „Édes kicsi szerelmetes fiam! Nagyon várunk Anyával, mindentől jobban! Köszönöm az istennek, ezt a hatalmas áldást, amit ismét kaptunk. Nagyon nagy vágyam volt, igazából már “csak” erre vágytam, semmi másra. RÁD KICSI HERCEGEM! Várunk nagyon kincsem!  KULCS KÉSZÜLJ!!! Tudod, hogy egy is kemény belőlem, de most már kettő lesz!” – fogalmazott bejegyzésében a rapper. 

  A házaspárnak már van egy közös kislánya, Amara, aki idén májusban lesz egy éves, valamint mindkettőjüknek egy-egy fia és lánya előző kapcsolatukból.

 • Héberül is meg kellett tanulnia a színésznek.

  szaboo
  Fotó: RTL

  Egy Izraelből visszatért ortodox zsidó férfit alakít Szabó Kimmel Tamás a Lefkovicsék gyászolnak című új filmjében, a szerep kedvéért pedig nem csak akcentusos héberül tanult, de testsúlyát is növelnie kellett. Erről Reggeli stúdiójában mesélt.

  „A filmre nagyon izgalmas volt ez a felkészülési időszak” – kezdte a férfi, aki Breier Ádám rendező kérésére szakállat növesztett karaktere alakításához, valamint 12 kilót hízott. Ez eleinte nagy kihívás volt a sportos életvitelt folytató Szabó Kimmel számára.

  „Aztán olyan féltávon egyszer csak megindult. Abbahagytam a futást, és elkezdtem enni, főleg pizzát, meg esténként az összes csipsznek tudtam a nevét szagról” – mesélte a színész, majd műsorvezetők kérdésére elárulta, viszonylag gyorsan megszokta a "bűnözést":

  „Sajnos nagyon jól esett. Most valaki adhatna tanácsot, hogy hogyan kell ebből visszajönni!”

 • Ismét a plusz kilókkal küzd a showman.

  Gáspár Győző a minap egy őszinte hangvételű bejegyzést posztolt a közösségi oldalán, melyben töredelmesen bevallja: hosszú idő után ismét súlyproblémákkal küzd. A Romantic együttes korábbi frontembere tavaly büszkén osztotta meg, hogy négy év alatt 62 kilótól szabadult meg, a szembetűnő változást pedig előtte-utána fotókkal is szemléltette akkor. Azóta úgy tűnik ismét gondjai adódtak, ugyanis legújabb Insta-bejegyzésében a következőket írja:

  Tudjátok, hogy milyen hiú vagyok és fontos nekem a külső, a megjelenésem, de egész életemben küzdöttem a túlsúllyal. Éppen most nagyon nehéz. A második emeletre is lihegve tudok felmenni. Most újra válságban vagyok, több mint 5 éve kivetettem a gyomorgyűrűm, mert már abból is elegem lett. Egyre jobban zavar ez a rengeteg plusz kiló... 117 kiló.. Mi van?

  – kezdte posztjában a showman, majd így folytatta: 

  „Most újra olyan vagyok, mint akit egyenesen a vágóhídra is vihetnének, szörnyen érzem magam a bőrömben, a gyönyörű fellépő ruháim sem jók rám már, legtöbbször csak melegítőben járok, mert abban érzem magam kevésbé kötözött sonkának. Most hoztam egy döntést, annyi mindent leküzdöttem már, most megpróbálok mindenféle orvosi beavatkozás nélkül lefogyni! Gyomorgyűrű és műtét szóba sem jöhet! Betöltöttem az 50-et, itt az ideje az egészségemmel is foglalkozom!” – jelentette ki Gáspár.