16:00, December 01. ÉLŐ
Horvátország 0
Belgium 0
Ahmad bin Ali Stadion F csoport
16:00, December 01. ÉLŐ
Kanada 1
Marokkó 2
al-Tumama Stadion F csoport
20:00, December 01.
Japán 0
Spanyolország 0
Kalifa Nemzetközi Stadion E csoport
20:00, December 01.
Costa Rica 0
Németország 0
Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • December végén visszatér a Netflix romantikus sorozata.

  emily
  Fotó: Netflix

  Szinte napra pontosan egy évvel az előző évad bemutatója után, idén december 21.-én visszatér Emily Cooper a Netflixre: érkezik az Emily Párizsban harmadik szezonja.

  Ehhez most egy izgalmas és látványos előzetes is befutott, amelyből szinte rögtön kiderül, mi lett a sorsa a széria főszereplőjének, akit az utolsó részében egy nagy dilemma közepette hagytunk magára: Párizsban maradjon, vagy térjen vissza Chicagoba egy jobb állás reményében?

  Úgy tűnik, a döntések és választások nagy szerepet játszanak majd a friss epizódokban, ahol Lily Collins főszereplője mellett megannyi ismerős karaktert láthatunk viszont.

 • kihivas
  Fotó: RTL

  Eldőlt, kik mérkőznek meg a ValóVilág 11 első párbaján. A kiválasztás még szombat este zajlott le, akkor a játékosok 3-3 jelet raktak Krisztire és Melinára is, akik közül végül a villamester Bibi döntött, és Melina kapta a zöld kendőt. A versenyző szerda estig gondolkodhatott, hogy kivel szeretné összemérni az erejét – mint mondta, három név is megfordult a fejében, majd egy negyedik játékost nevezett meg leendő ellenfeleként:

  „Egy olyan embert választottam, akin azt érzem, hogy itt mindenki nyerni van itt, mindenki győzni akar, mindenki napról napra fejlődik, aktivizálja magát, ő az egyetlen, aki kijelentette, hogy nem nyerni jött, csak bulizni. Csordogálni szeretne itt az árral, és az a véleményem, hogy itt azért vagyunk, hogy nyerjünk, és első körben azok legyenek itt, akik meg akarnak küzdeni egymással, és fejlődni. Ez az ember inaktív szerintem itt a villalétben, úgyhogy akit én most párbajra szeretnék hívni, az a Henrik” – magyarázta döntése okát Melina, aki egyébként Barnán, Krisztin és Bibin is eltűnődött korábban. Henrik a nevét hallva felüvöltött, csatakiáltással fogadta a kék kendőt Melinától, arra a kérdésre pedig, hogy számított-e erre a döntésre, így válaszolt:

  „Ja, nekem teljesen mindegy.”

 • Az újabban a közösségi médiát felforgató Tesla-vezér nyilvánosság elé tárta, milyen látvány fogadja, amikor reggelente az éjjeliszekrényére téved a tekintete. Elon Musk asztalán az alábbi tárgyak találhatók:

  • George Washington kovaköves pisztolyának másolata (díszdobozban)
  • Egy másik kézifegyver-replika a Deus Ex: Human Revolution című videójátékból
  • Négy felnyitott diétás kólás doboz
  • Egy buddhista amulett meditációhoz
  • A lámpa mellett három könyv sejlik fel: a Függetlenségi Nyilatkozat, az Egyesült Államok alkotmánya és George Washington viselkedési intelmei
  • És egy üres vizespalack.

  A posztban Elon Musk elismeri, hogy nincs mentsége a poháralátétek hiányára, ami magyarázatul szolgál az alaposan az összekólázott felületre. Az viszont egyelőre rejtély, miért érezte szükségét megosztani a nagy nyilvánossággal az éjjeliszekrényét.

 • Egy fiatal nő azt állítja, idegenek folyton azt kérdezgetik tőle, hogyan sikerült becserkésznie vonzó férjét, közben azt állítva róluk, hogy „biztos melegek”, és a házasságuk csak valamilyen átverés lehet, mert a férfi „nem az ő súlycsoportja”. A 28 éves Gina Miyares három éve él boldog házasságban a 24 éves Joshsal, de azt mondja, az emberek még mindig meglepődnek, amikor megtudják, hogy egy párt alkotnak. A szerelmesek rendszeresen kapnak olyan megjegyzéseket másoktól, hogy a házasságuk „csak álca”, vagy hogy Josh „biztosan meleg”. Josh aktívabb életmódot folytat, Gina pedig a plus size vonalat erősíti, de ettől még magabiztos a testében, amit szerinte párja abszolút imád.