Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Stílusváltáson esett át.

    Tóth Gabi az évek során már nem először döntött úgy, hogy megújul. Az énekesnő stílusváltásai során viselt már rövid fürtöket, de mostanság újra a hosszabb stílust preferálja. Bár nehéz időszakon van túl, úgy tűnik, válását követően megtalálta a boldogságot új párja, Papp Máté Bence oldalán. Újra kivirult, és bizakodva tekint a jövőbe.

    Most egy fekete-fehér fotósorozat kíséretében jelentette be közösségi oldalán, hogy új fejezetet készül nyitni az életében. Íme:

  • Előző hét vasárnap sor került a ValóVilág tizenkettedik évadának negyedik kiválasztására. Ahogy fogyatkoznak a játékosok, úgy egyre jobban érezhető, hogy ki kivel szövetkezik, és egyre jobban megmutatkoznak az ellentétek. Bár a kiválasztó tábla előtt minden villalakó megindokolta döntését, a szavazatok így is nagyon megoszlottak, majdnem mindenki kapott egy jelet. A villalakók végül a nézői voksok alapján beköltöző VV Rubent küldték párbajozni.

    Szerda este már Rubenen volt a sor, hogy megnevezze, kivel szeretné megmérettetni magát az RTL stúdiójában. A villasrác hosszasan ecsetelte, hogy Dorkára, Giadára, Dudura is gondolt, amikor azon járt az esze, kire kerüljön a kék kendő. Végül Puskás-Dallos Peti felszólította Rubent, hogy nevezze meg kihívottját, akinek döntése Dzsigerire esett.

    Képernyőfelvétel (395).png
    Fotó: RTL
  • Volt felesége szerint bánhatja, hogy eltaszította magától a családját.

    PAP 0984 (1)
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    Mint arról az Indexen is írtunk, Kozso unokája, Mia nemrég rangos elismerésben részesült Cannes-ban, a nemzetközi mobiltelefonos filmfesztiválon egy ük- és dédszüleiről forgatott kisfilmmel. Édesanyja, a sikeres íróként tevékenykedő Amanda Ardens szerint ahogy lánya, úgy ő is szüleitől örökölte művészi tehetségét. A Storynak adott interjújából viszont kiderült, hogy az Ámokfutók frontembere már évek óta nem tartja a kapcsolatot velük.

    Kozso büszke lehetne Miára, még talán rám is, de évek óta nincs kapcsolat köztünk. Vártuk, hátha most, hogy hallotta, mert hallotta, hogy az unokája micsoda sikereket ért el, felhívja, megkeresi őt vagy akár engem, de nem

    – mondta a lapnak Amanda, hozzátéve: kezdetben nagyon rosszul érintette, hogy megszakadt a kapcsolata az apjával, de mára beletörődött.

    „Szokták tőlem kérdezni, nem fáj-e, hogy nincs apukám, a lányomnak nincs nagypapája? Eleinte igen, nagyon fájt, aztán lezártam ezt magamban. Elfogadtam, hogy ezen már nem lehet változtatni. Édesanyám eleinte biztatott, menjek apuhoz, hívjam őt telefonon, meg akarta hívni Mia születésnapjára is. Én mondtam, ne erőltesse, hagyjuk az egészet. Ha ő nem kíváncsi ránk, ha nem akar minket látni, tiszteletben kell tartanunk a döntését.”

    Kozso volt felesége, Kádár Mónika is elmondta véleményét a családi viszályról:

    A volt férjemről, Kozsóról csak annyit mondhatok: bánhatja, hogy eltaszította magától a lányunkat és az unokánkat. Mindegy, hogy alakult a mi kettőnk kapcsolata, egy gyereknek szüksége van az apjára, az unokának pedig a nagypapára. Ebben egészen biztos vagyok.

  • molnar aniko insta
    Fotó: Instagram

    Molnár Anikó bőrét az utóbbi időszakban alaposan megviselte a sok fogyás, illetve a korral amúgy is természetes módon megereszkedik a nyak körüli rész. Az OnlyFans-modell ezt először a róla készült fotókon vette észre, és úgy döntött, szépészeti beavatkozással orvosolja a helyzetet. A Ripostnak mesélt arról, hogy múlt héten már át is esett az operáción, de még vár egy keveset, hogy megmutassa követőinek a végeredményt.

    „Az érzéstelenítő injekció beszúrása meglehetősen fájt, de az operáció egyáltalán nem, közben jól eldumálgattam a dokival. Utána viszont szörnyű napokat éltem át. Maga volt a pokol” – kezdte a lapnak Molnár.

    Két-három napig azt éreztem, mintha két oldalról perzselővel égették volna a bőrömet. Borzalmas volt, bármilyen gyógyszert vettem be, nemhogy megszüntette volna, még csak nem is csillapította egy picit sem a fájdalmamat. Első éjszaka egy percet sem aludtam, a másodikon óránként úgy tíz percet, a harmadikon talán nagyjából hat órát sikerült végre megpihennem, nagyon ki voltam addigra már merülve. Ráadásul beödémásodott az egész arcom.

    Hozzátette, ha bárki azt gondolná, hogy ez csupán egy apró beavatkozás, óriásit téved. De senkinek nem szeretné elvenni a kedvét, mert „a végeredmény viszont látványos lesz”. 

    Molnár szeretne önazonos maradni, ezért nem csinál titkot abból, hogy plasztikáztatott, ráadásul úgyis mindenkinek fel fog tűnni a változás. Egy ideje pedig amúgy is tervezte, hogy megcsináltatja a nyakát, de csak fél éve szánta el magát rá. Végül Budapesten feküdt kés alá, és – mint mondta – a fülénél végeztek egy metszést, onnan húzták fel a bőrt.

    Ahogy végeztünk, és belenéztem a tükörbe, mintha nem is magamat láttam volna. Elképesztően látványos a változás. Ugyan még gyógyulnia kell, és kedden voltam varratszedésen, de elégedett vagyok. A munkahelyemen, a szalonban azt mondták, hogy húsz évet fiatalodtam. Hamarosan, ha már az ödéma is lement, megmutatom, hogy sikerült a műtét.