Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • James McAvoy horrorja lebilincselőnek ígérkezik.

    Képernyőfelvétel (404).png
    Fotó: YouTube

    Újabb előzetest kapott a James McAvoy főszereplősével érkező A látogatás című dán pszichothriller remakeje, amely tökéletes illeszkedik a Blumhouse mostani felhozatalába. Az Insidious-filmeket, a M3GANt és a Képzeletbelit jegyző stúdió legújabb alkotása Szádra ne vedd címmel rövidesen hazánkban is látható lesz.

    A film története szerint egy amerikai család meghívást kap, hogy a hétvégéjüket vidéken egy elvonultan élő brit család idilli birtokán töltse, akikkel még a vakációjuk során barátkoztak össze. Az álomnyaralásnak induló kaland azonban hamarosan valóságos rémálommá válik, amikor a Mackenzie Davis által játszott családanya rájön, hogy valami nagyon nem stimmel az újdonsült barátaikkal.

    Az amerikai verzió rendezői székében ezúttal James Watkins foglal helyet, akinek Daniel Radcliffe-féle A fekete ruhás nő című kísértethistóriát, és az Emmy-díjas McMafiát is köszönhetjük. A BAFTA-díjas McAvoy mellett feltűnik még az amerikai Scoot McNairy és kanadai Mackenzie Davis színészpárosa is.

    A hazai mozikban 2024. szeptember 12-től látható majd a Szádra ne vedd.

  • Így még nem láthattuk.

    DSC5652
    Fotó: Kaszás Tamás / Index

    Varsányi Réka a Mokka vendége volt, ahol elárulta, arra készül, hogy nem körbetekeri, hanem körbejógázza a Balatont. Az Ázsia Expressz egykori versenyzője élőben jelentkezett be a TV2 műsorvezetőjével a magyar tengerről. Mint kiderült, Varsányi egy tábort tart majd a jógaoktató barátnőjével, és elsősorban lelki megnyugvást vár a mozgásformától.

    A megújulás jegyében szőke fürtjeit barnára cserélte az influenszer édesanya, elősorban azért, hogy egészséges legyen testben és lélekben. Hozzátette: nemrégiben szemműtéten esett át, ezért már a szemüveget is elhagyta. Alekosz exe elképesztő teljesítményt ért el, hisz három év alatt több mint 50 kilótól szabadult meg, beleszeretett a sportba, a jógába. Arra a kérdésre, hogy beleszeretett-e mostanság valaki másba is, így felelt:

    Magamba. Ez nekem most sokkal többet ad, mint bármilyen párkapcsolat beleugrani, és úgy érzem, hogy ez egy jó irány.

    – jelentette ki.