Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Pedig Ryan Reynolds felesége is egyeztetett vele.

    20060326 kts x90 168
    Fotó: Nothfoto

    A Deadpool és Rozsomák című mozifilm hatalmas népszerűségnek örvend, de már a debütálásnak első pár napjában is rekordokat döntögetett, ami bizakodásra ad okot Marvel-moziverzum elkövetkezendő éveinek szempontjából. A Variety információi szerint nem elég, hogy három nap alatt 205 millió dollárt (mintegy 76 milliárd forintot) hozott a kasszáknál, ez minden idők legsikeresebb R-rated (felnőtteknek szóló) filmje a nyitó hétvégét tekintve.

    Ryan Reynoldsnak végül nem csak az X-Men filmekből jól ismert Hugh Jackmant sikerült rávennie, hogy játssza el ismét ikonikus karakterét, de több emlékezetes cameót is kaptunk. Mint kiderült, a mozivásznon felvonultatott szuperhősöknek végül csak egy töredékét láthattuk, ahhoz képes, hogy a film készítői kiket vettek még fontólóra. A koncepciós vázlatokon például Ben Affleck Daredeviljét és Nicolas Cage Szellemlovasát is láthattuk, de a napokban Halle Berry is elárulta, hogy szívesen visszatért volna Ciklonként, ha a készítők felkérik rá.

    Nem kerestek meg. Blake Lively rákérdezett egyszer nálam, amikor összefutottunk a Marc Jacobs divatbemutatón, ahol azt kérdezte: »Nem volna kedved Ciklonként játszani a férjem filmjében?« Én erre azt válaszoltam, hogy »De, volna, csak kérjen fel rá.« Végül aztán sosem keresett fel.

    idézi az IGN az amerikai színésznőt.

  • Taorminában vásárolt lakást Dancs Annamari és férje. A színésznő a Mokka csütörtöki adásában mesélt új otthonukról, valamint a térséghez fűződő, első látására szerelem-kapcsolatukról.

    „Mi januárban jártunk első alkalommal Szicíliában, és annyira megtetszett a férjemnek és nekem, hogy húsvétkor gyerekekkel tértünk vissza, májusban már úgy, hogy lakást keresünk, és találtunk is. És most, negyedik alkalommal teljesen felpakolva, gipszkarton állvánnyal, fúrópisztolyokkal felújítani mentünk” 

    – kezdte Dancs, aki szerint azért rabolta el ilyen gyorsan a szívét Szicília, mert otthonára emlékezteti.

    „Nagyon-nagyon hasonlít Erdélyre, ugyanolyan vadregényes, ugyanúgy keverednek a kultúrák.”

    A színésznőt Magyarországra köti munkája, így nem végleges költözésről van szó, nyaralónak szánják a lakást, ahová napokon belül vissza is térnek.

    „(Megyünk) amikor csak tudunk, a szünetekben a gyerekekkel, vagy amikor van egy szabad hétvégénk. Igazából repülő van, és ezt élvezni akarjuk, amilyen gyakran csak lehet.”

    A budapesti lakásárnál olcsóbban vásárolt, hatvan négyzetméteres, két szobás lakásuk három perc sétára van a tengerparttól, a negyedik emeleten. Bár lift nincs, a kilátás mindenért kárpótolja őket, körpanorámás teraszukról ugyanis pedig belátják az egész öblöt

    Hátulról még az Etnát is lehet látni, sőt mi több, tiszta időben még a csizma orrát is.

    Dancs és férje két építő segítségével, mindössze 23 nap alatt újították fel új bázisukat. Az előtte-utána készült felvételeket a videóban lehet megtekinteni:

  • Az énekesnő pénteken lesz 66 éves.

    Árulkodó fotók készültek Madonnáról és állítólagos partneréről. Az énekesnőt Olaszországban kapták lencsevégre a 28 éves Akeem Morissal, miközben kézenfogva sétálgattak Portofinóban, egy étterembe tartva. Napokkal korábban egy hajókiránduláson látták őket összebújva, míg pár hete Madonna egy félmeztelen szelfit osztott meg magáról Morissal a háttérben, így egyre inkább biztos, gyengéd szálak fűzik őket egymáshoz a focistával.

    A pénteken 66. születésnapját ünneplő énekesnő még 2022. nyarán, egy fotózáson találkozott hódolójával, ám románcuk valószínűleg csak idén tavasszal kezdődhetett, márciusig Madonna ugyanis bokszedzőjével, Josh Popperrel járt. A beszédes lesifotók mellett kapcsolatukat bizonyítja, hogy Morris exe szakításuk után nem sokkal egy TikTok videóban elkotyogta, volt barátja Madonnára cserélte le őt.

  • A Reggeliben kezdte a csütörtököt Szekér Gergő, akit új, vidéki életéről faggattak  műsorvezetők. Az énekes nagyon félt korábban attól, hogy ne Budapesten, a nyüzsgéstől távol telepedjen le, de szerencsére remekül érzi magát a nagyvároson kívül is. Végre több szabadideje van, amit nem csak alkotásra, de közönségével való kapcsolattartásra is használ.

    TikTok live, meg Insta live. Nyilván tudtam, hogy van ilyen, én is pörgettem, de úgy látom itthon még gyerekcipőben jár. Erről is, mint egyébként a coming outról, azt gondoltam, hogy kútba fulladt dolog lesz, és ennek ellenére nagyon sokan nézik, az egy nagyon jó érzés, olyan, mintha egy koncerten lennék

    – mesélte az X-Faktor egykori versenyzője, aki rajongóival beszélget, dalokat ad elő ezekben az élő bejelentkezésekben. Peller Annáék kérdésére aztán fel is idézte, igaz az értesülésük, miszerint nemrég egy híresség is tiszteletét tette live videójában, de nem túl pozitív értelemben.

    „Hát én ezt el is meséltem egyébként, mert ha már odakommentelt, akkor ez tök nyilvános, igazából nekem tök mindegy, nem az én bizonyítványom. Énekeltem szerintem ott éppen egy tök jó dalt, és egyszer csak bejött Manuel a live-ba, és bekommentelte, hogy semmi érzés a hangodban, engedd is el, pökhendi alak is vagy. Ezzel a csávóval összesen kétszer találkoztam.”

    Szekér elárulta, tényleg az énekes igazi, hivatalos oldaláról érkezett a hozzászólás, aminek semmi előzménye nem volt, és utóhatása sem lett. 

    „Lehet, hogy az én stílusom valakinek bicskanyitogató lehet, de soha nem mondtam neki semmit, meg a háta mögött sem. Nem szoktam így példálózni Manuellel, eszembe sem jut. Bírom a zenéjét, de most mit csináljak vele? Nem nagyon értettem” – mondta, hozzátéve: a negatív kritikát elfogadja, de csak akkor, ha magyarázatot is kap hozzá. 

    Kicsit célpont lettem, úgy érzem. Nemrég Alekosz szólt be. Cuki volt egyébként, nem volt bántó

    – árulta el az énekes, róla viszont pontosan tudja, miért állt bele – korábban azt nyilatkozta, coming outja után attól félt, elesik majd a zenével kapcsolatos munkáktól, és kénytelen lesz csak celebkedésből megélni, mint szerinte Alekosz.