Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
 • Budapesten koncertezett hétfő este a Pantera, akikről legutóbb januárban írtunk.

  GettyImages-1448095008
  Fotó: Guillermo Legaria Schweizer / Getty Images

  A heavy metal együttes énekese a műsor előtt nyakába vette a fővárost, és közösségi oldalai alapján meglátogatta Budapest valamennyi látványosságát, turistapontját: járt a Deák téren, a Duna-parton, sőt a budai várban is. Phil Anselmo fotót is lőtt a budapesti tájjal, amit Instagramján osztott meg:

 • Nem, nem Fogatlanra gondolunk.

  Nemcsak a Disney, de más stúdiók is rákaptak az animációs filmek élő szereplős remake-jére. Ezt bizonyítja, hogy pár hónapja kiderült, érkezik a valódi színészekkel forgatott Így neveld a sárkányodat, ha pedig azt hittük, ez csak valami blöff, most kiderült, meg is van a két főszereplő! Hablatyot, a törzsfőnök kissé suta, ám annál élesebb eszű fiát a Fekete telefonból megismert Mason Thames alakítja majd, míg szerelmét, Astridot az a Nico Parker játssza, aki a Last of Usban Joel lányát is életre keltette.

  Az Universal jelenlegi tervei szerint már 2025 tavaszán be szeretné mutatni a filmet, így a stábnak igyekeznie kell a forgatással. Azt egyelőre nem tudni, hogy a többi szereplőt, köztük a vikingek vezérét, Pléhpofát ki alakítja majd, mindenesetre az elég valószínű, hogy Fogatlan szerepére nem hirdetnek majd castingot, helyette a jó öreg CGI-os megoldást választják majd.

  (viaIGN)

 • Az olimpikon életének várandósan is szerves részét képezi a mozgás.

  Hamarosan szülői örömök elé néz Hosszú Katinka és férje, Gelencsér Máté, akik tavaly augusztusban házasodtak össze. A sportoló izgatottan várja már, hogy megszülessen első gyermeke, a mozgásról azonban így sem mondott le teljesen, igyekszik aktív kismama maradni.

  „Próbálok utánaolvasni, minél többet megtanulni ezzel kapcsolatban, de az ismerősöktől is sok jó tanácsot, javaslatot hallok. Sosem voltam babonás, ezért apránként mindent beszerzünk, amire a babának szüksége lehet” – mesélte a hot! magazinnak Hosszú, hozzátéve:

  „Az anyaság érzése menet közben fog alakulni szerintem, majd ha itt lesz már a baba. Várom a kihívásokat, azokat is, amikről azt mondják, hogy nehéz lesz. Kíváncsi vagyok, mivel fogunk szembesülni. Szerintem készen állunk, de ha pedig mégsem állnánk készen, akkor is jönni fog.” 

 • Együtt látták őket Londonban.

  A jelek szerint elvonultak a viharfelhők Machine Gun Kelly és Megan Fox felől, akik még február elején bontották fel eljegyzésüket. A szerelmesek látványos és hangos szakításának bennfentes források szerint hűtlenség volt az oka, azt azonban nem tudtuk meg, valóban félrelépett-e az énekes, akin akkor exe modern módon állt bosszút.

  Bár Fox ujján továbbra sem látni eljegyzési gyűrűjét, az egykori sztárpárt közösen kapták lencsevégre a fotósok Londoban, a Sport Illustrated magazin partiján. A fotókon elég közelinek tűnt viszonyuk, hivatalosan azonban még nem erősítették meg, hogy újra együtt vannak-e.