Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Szerinte nem véletlen szeretik ennyire kollégái a Martin Grubert alakító színészt.

    231217-99-331870 dpai
    Fotó: Bernd Weißbrod / Northfoto

    Hamarosan A hegyi doktor – Újra rendel című sorozat egyik epizódjában szerepel majd Gryllus Dorka. A 10 napig tartó forgatásról, valamint az ez idő alatt megismert főszereplőről, a dr. Martin Grubert alakító Hans Siglről a Storynak mesélt a színésznő, elárulva: könnyen lehet, hogy hamarosan Magyarországora látogat híres kollégája. 

    „Ennek a szervezése folyik most. Mondtam neki, hogy mennyire népszerű itthon, ami rendkívül jólesett neki. De tényleg! Volt róla némi fogalma, ugyanis a magyarok buszokkal érkeznek Ellmauba – ott játszódik a sorozat –, és amikor fannapot tartanak, Hans üdvözli az embereket, beszélget a nézőkkel. Ő egy hihetetlenül közvetlen ember” – kezdte Gryllus, és egy kedves történetet is felidézett.

    Az pedig kimondottan vicces volt, amikor az egyik forgatási szünetben azzal jött oda hozzám, hogy most hallotta az egyik magyar turistacsoporttól, hogy milyen híres színésznő vagyok Magyarországon. De minden kollégával ilyen, nem véletlenül szeretik őt ennyire.

  • „Nem volt fenékig tejfel az életünk”

    zoltan erika 13
    Fotó: SZIN

    Zoltán Erika világ életében a pozitív hozzáállás híve volt, és ezzel a mentalitással felvértezve soha nem hátrált meg azoktól a kihívásoktól, amit az élet hozott. Most a hot! magazinnak mesélt arról, honnan ered ez az optimizmusa.

    A Jóisten valamiért ilyen pozitív típusnak teremtett. Azt vallom, hogy a kellemetlen helyzetekben is meg kell keresni azt, hogy miként tehetjük azokat kellemesebbé. Nem szabad belefeledkezni a negatív gondolatokba. Ha mai fejjel visszatekintek a gyerekkoromra, azt látom, hogy csodálatos volt: szuper családban voltam, rengeteg törődést és szeretetet kaptam, pedig nem volt fenékig tejfel az életünk. Például nem volt mindig meleg vizünk

    – idézte a Blikk az énekesnőt, akinek az volt az egyik álma, hogy vegyen egyszer egy hatalmas forró fürdőt; pedig tudja, ma a legtöbb ember számára ez alapvetőnek tűnhet.

    Az interjú során arról is beszélt, hogy a problémákkal szembe kell nézzünk, hisz jönnek, ha tetszik, ha nem, de az már rajtunk múlik, hogyan kezeljük őket. Megjegyezte, fiatalon persze közel sem volt ennyire türelmes, mint manapság, később viszont megtanulta, hogy nem feltétlenül az az igazság, amit csak ő mond. Fordulópontot jelentett számára, amikor összekötötte az életét szerelmével, Kátai Róberttel.