Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • 55 éves lett a színész-énekesnő.

    Hatalmas bulit rendezett 55. születésnapja alkalmából a hétvégén Jennifer Lopez. A színész-énekesnő New York-közeli Hamptons vidéken tartott partit, méghozzá tematikusat: a népszerű Netflix-sorozat, a Bridgerton család köré építette az eseményt, ahol nem csak egy lovaskocsi bukkant fel, de a meghívottak is szigorú dresscode-ban, 19. századi stílust idéző kosztumökben voltak hivatalosan megérkezni.

    Így tett a Page Six értesülései szerint rengeteg szakmabéli, például Sarah Jessica Parker, vagy ifjú kolléganője, Lucy Paez, illetve több családtagja is, a vendégek között azonban egy valakit nem sikerült kiszúrniuk a lesifotósoknak:

    Ben Afflecket, JLo férjét.

    A sztárpár házasságának megromlása már hónapok óta szolgáltatlja az amerikai bulvárlapok témáját, mostanra pedig egyre több jel utal arra, hogy nem csak légből kapott szóbeszéd a dolog, valóban válófélben lehet a két színész. A People magazin pár hete például arról számolt be, Lopez európai turnéja alatt férje minden maradék cuccát elvitte közös otthonukból, és egy ideje már inkább albérletben húzza meg magát. Második házassági évfordulójukat szintén külön ünnepelték a hónap elején, az énekesnőt magányosan látták biciklizni a keleti partvidéken.

  • Mint mondta, mai napig nem tud jó érzéssel előző csatornájára gondolni, bár jól esett neki, hogy utólag elnézést kért tőle az RTL.

    Idén 10 éve már, hogy távozott az RTL-től a csatorna egyik korábbi arca, Ördög Nóra. A tévés 13 év után hagyta ott előző munkahelyét, s mint most felidézte, meglehetősen nehéz körülmények előzték meg Tv2-s átigazolását.

    Ez egy nagyon érzékeny időszak volt, mert én akkor már nagyon-nagyon terhes voltam a kisfiammal. Ő ugye augusztus elején született és ez az egész botrány júliusban csúcsosodott ki. Nyolc hónapos voltam, amikor beballagtam felmondani. Nagyon sok álmatlan éjszaka, sok idegeskedés, tényleg azt éreztem, hogy most csuklóból le kell vágnom a karomat, ahhoz, hogy ezt a döntést meg tudjam hozni, de meg kellett hoznom

    – kezdte Kadarkai Endrének a műsorvezető, akinek kérdésére elárulta, bár nemrég egy rövid időre visszatért a 25 éves évfordulós különkiadás erejéig előző munkahelyére, az akkor átélt stressz miatt a mai napig sem sikerült teljesen túltennie magát teljesen a dolgokon.

    „Jó érzéssel azóta sem tudtam az RTL Klubra gondolni. Csakis azokra a barátaimra, akikkel ott együtt dolgoztam és akik közül azóta nagyon sokan a kollégáim is a TV2-nél… De azért ott maradt egy csomó feldolgozatlan trauma, amit én dédelgettem magamban. De ezek az én dolgaim, sajnos ez azóta is jellemző rám. 

    Én azt gondolom, hogy nekem saját magam, a saját gyengeségem miatt kellett onnan eljönnöm. Én nem tudtam már felvállalni ott olyan konfliktusokat, amit ha korábban felvállalok, és beleállok, akkor lehet még most is ott dolgoznék, mert előbb kiharcoltam volna magamnak. De erre nem voltam képes, nem voltam elég erős.

    Egyszerűbbnek tűnt egy drasztikus döntéssel egy új helyen, tiszta lappal indulni.  Megbecsültség, fizetés is, férfiakkal való bánásmód, kontra a velem szembeni bánásmód, az érdektelenség. Az én bűnöm az volt, hogy elmentem szülni egy gyereket és ugyanannyi időt töltöttem távol, mint azok a férfi kollégák, akik akkor éppen nem vezettek műsort. De az én esetemben ez azt jelentette, hogy elküldtek gyes-re, vagyis az ekho-s fizetés miatt a normál fizetés helyett, 50 ezer forintot kaptam volna havonta, egyszerűen nem éreztem igazságosnak azokkal a férfi kollégákkal szemben, akik mind ez idő alatt megkapták a teljes fizetésüket… Kiálltak értem a közvetlen főnökeim, de valahogy csukott fülekre talált és ez nekem rosszul esett. De nem akkor jöttem el, ezt eltettem a megfelelő polcra.”

    A várandós Ördög úgy érezte, hamarosan újra ugyabban a helyzetben találja majd magát, mint első gyermeke születésekor, ekkor lépett épp azonban színre a konkurens csatorna.

    „Az RTL-ben általában az volt az érzésem, hogy érezd megtiszteltetésnek, hogy nálunk dolgozhatsz, közben jött egy kontrasztos: mi nagyon megtisztelve éreznénk magunkat, ha nálunk dolgoznál-megkeresés, és akkor azt éreztem, inkább azt választom!” – mesélte a tévés, akinek nagyon jól esett, hogy nemrég, miután először beszélt ezekről a problémákról, az RTL kiadott egy elnézéstkérő közleményt, sőt, az új vezérigazgató fel is hívta telefonon, hogy személyesen kérjen bocsánatot elődei nevében.

    „Nagy elégtétel volt, helyretette a dolgokat bennem. Kellett a részükről is nagyfokú elegancia.”

  • Mesés helyen pihen a focista és családja.

    Alig, hogy véget ért a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokság, Cristiano Ronaldo máris egy lenyűgőző helyen vakációzik családjával. A portugál sztárjátékos Instagram oldalán osztotta meg, hogy a Szaúd-Arábiában tölti megérdemelt pihenését párjával, Georgina Rodriguezzel, akivel biciklizve fedezték fel a Vörös-tenger partjait, de legújabb bejegyzése szerint vele van mind az öt gyermeke is, akikkel egy hajó fedélzetén fotózkodott, hatalmas mosollyal az arcukon.

    Az életem

    – írta a közös képhez egy szívecske kíséretében a focista.

  • Képernyőfotó 2024-07-21 - 12.55.04.png
    Fotó: TV2

    Feleség lett a Next Top Model Hungary korábbi versenyzője, Szaniszló Kitti. A 23 éves modell-jelölt kezét július elején, a Balatonon kérte meg vele egykorú kedvese, Matuz Ádám fotós, ám a lánybúcsút még az azt megelőző héten megtartotta a menyasszony.

    Igen, elsősorban Mi házasok szerettünk volna lenni, az eljegyzés csak ráadás

    – árulta el egy erről érdeklődő komment válaszában Szaniszló.

    A fiatalok a jelek szerint nem vártak sokat az oltár elé vonulással,  az ara a hétvégén Instagram oldalán, egy fotó- és videóválogatással számolt be házasságuk örömhíréről követőinek. A bejegyzésből kiderült, Ruszó Tibi, az X-Faktor korábbi nyertese szórakoztatta a násznépet a meghitt, kültéri esküvőn, ahol a menyasszony két csinos ruhát is viselt. Követői, köztük Schobert Lara is sok boldogságot kívántak a poszt alatt az ifjú párnak.