Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Felbontotta eljegyzését a sztárpár.

    Itt a vége, Chris Martin és Dakota Johnson hét év után úgy döntöttek, külön utakon folytatják, tudta meg a Daily Mail. A 47 éves énekes és szerelme évekig jegyben is jártak, a gyűrű azonban már hiányzott a 34 éves színésznő ujjáról legfrissebb, hónap elején készült lesifotóin.

    Ahogy a lánykérés-, úgy szakításuk pontos dátuma sem ismert, de a júniusi Glastonbury fesztiválon Johnson még élőben drukkolt a Coldplay frontemberének. Úgy tudni, már mindketten elfogadták, hogy véget ért a szerelmük, ezért a románc felélesztés helyett a tovább lépésen dolgoznak.

    „Mindig szeretni fogják egymást, de arra a konklúzióra jutottak, hogy a kapcsolatukat nem tudják hosszútávon fenntartani. Szerették volna, hogy működjön, de nem sikerült” – árulta el a lapnak egy bennfentes. 

  • Az exfeleség szerint a rapper valótlanságokat állít róla.

    Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior a 2021-es Nyerő Párosban
    Körtvélyessy Kinga és L.L. Junior a 2021-es Nyerő Párosban
    Fotó: RTL

    A napokban ismét konfliktus alakult ki L.L. Junior és kislánya édesanyja, Körtvélyessy Kinga között. A rapper ugyanis korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében azt állította, hogy Körtvélyessy 11. napja nem engedi, hogy láthassa a közös gyermeküket.

    Olcsó és lélekgyilkoló megoldás. És Istenem, valaki vegye már fel dolgozni! Kiválóan kommunikál, az utóbbi években például kikommunikált belőlem pár évre elegendő pénzt előre, hogy ne kelljen máshova menni, csak fodrászhoz és masszázsra. Heti kétszer, már 11 éve.

    – írta a rapper, majd később törölte a posztját, ami a neten azonban így is több helyen megtalálható. Annak tartalma így eljutott eljutott az exfeleséghez, aki ügyvédjén keresztül nyilatkozott a Storynak az esetről.

    „Értetlenül állok az apuka nyilatkozata előtt, mivel ügyfelem a mai napig betartja a megállapodást, sőt még a titoktartást is. Juniornak tiszteletben kellene tartania a személyiségi jogokat, így a magánszféra sérthetetlenségéhez való jogot is. Nyilván ennek meglesznek a következményei” – reagált a lapnak dr. Hyross Virág, aki azt is hozzátette: Körtvélyessy sosem akadályozta a kapcsolattartást, maximálisan alkalmazkodott az édesapához.

    L.L. Junior egyébként tavaly októberben erősítette meg a hírt, miszerint sikeresen megállapodtak minden korábbi, indulatot keltő kérdésben volt feleségével, Körtvélyessy Kingával, így válásuk ezzel véglegesnek mondható. A feleknek végül a hároméves kislányuk és közös vagyonuk kérdésében is egyezsége jutottak.

  • Annyit elárulunk, nem a színészek, hanem egy díszlet lopta el a show-t.

    Jövő januárban egy éveken átívelő romantikus vígjáték, az Időben élünk szegezi majd a zsáner rajongóit a moziszékekbe.

    A főszerepekben látható Andrew Garfield és Florence Pugh olyan húzónévnek számít, hogy szinte már most borítékolható a kasszasiker, de a film frissen bemutatott plakátja még egy kis szívességet tesz a marketingeseknek, pár óra alatt ugyanis túlzás nélkül megteltek vele a közösségi oldalak. A romantikusnak szánt vidámparki fotón csak addig olvadozuk, amíg a szerelmeseket alakító színészektől kicsit lejjebb nem téved a tekintetünk: a körhinta lovacskájának komikus feje ugyanis teljesen ellopta a show-t. 

    Természetesen a mémekre sem kellett sokat várnunk, a legtöbben más-más filmplakátokra vagy albumborítókra szerkesztették be a fura pacit. Valaki azt írta a képhez, így érzi magát, amikor megnyitja az e-mailjeit, vagy, hogy pont így fest, mikor egy randizó párral lóg gyertyatartóként.

  • A Sztárbox mellett egy titokzatos projektre is készül. 

    A napokban nagy port kavart a hír, miszerint Sárközi Ákos nem fog szerepelni A Konyhafőnök című gasztroshow tizenegyedik évadában. Az RTL egy másik szakmabelire cserélte a Michelin-csillagos séfet, aki a produkcióban összesen hat szériában szerepelt. Úgy tudni, Sárközi nem önszántából távozott, hiszen szívvel-lélekkel csinálta, s egészen pár héttel ezelőttig ő maga is úgy tudta, számolnak vele a legújabb évadban.

    A séf az nlc.hu-nak adott interjújában ugyanakkor arra utalt, hogy nem kesereg.

    „A hír igaz, de többet erről nem mondhatok, és nem is szeretnék mondani. Most nem ez van a fókuszban.

    Ezt hozta az élet, de szerintem az nem egy közhely, hogy ha valami elmegy, mindig meg kell keresni az új utakat, új kihívásokat. Ráadásul én abban a helyzetben vagyok, hogy megtalálnak az új feladatok, amiért nem lehetek elég hálás.

    Az éttermi munkáim mellett hívnak kommunikációs előadásokra, kerekasztal-beszélgetésekre, vezetői továbbképzésekre, ami számomra séfként nagyon megtisztelő. Új projekteken is dolgozom, ami teljesen az enyém, és alig várom, hogy a közönség elé lépjünk vele” – magyarázta Sárközi, aki élményvacsorák keretében szeretné összekapcsolni a művészetet és a gasztronómiát.

    Továbbra is az RTL-nél marad: ősszel a Sztárboxban bizonyít majd. Attól elmondása szerint nem tart, hogy „beverik az arcát”, ahogy attól sem, hogy a műsor árthat a szakmai renoméjának.

    „Én ezt teljesen különválasztom.

    Bennem most az munkál, hogy szeretnék erőt, inspirációt adni azoknak, akik nézik majd a műsort, hogy 47 évesen is lehet csúcsformába jönni. Én is ismerem azt az érzést, amikor otthon vagyok, elnehezülök, de most felpörgök, és kihozom a legjobbat magamból. Szeretném, hogy lássák: ebben az életkorban is ki tudja magából hozni az ember a maximumot.

    Meglátjuk, hogy mi sikerül ebből, de én már attól is boldog vagyok, hogy a legjobb tudásom szerint végigviszem ezt a folyamatot. Ez ugyanolyan kihívás, mint bármi más az életben.”