Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • 76094191
    Fotó: Doug Peters / Northfoto

    Londonban romantikázott Doja Cat és Joseph Quinn, szúrta ki a DeuxMoi oldal. A róluk készült árulkodó fotó és videó szerint barátságnál jóval gyengédebb szálak fűzik egymáshoz az énekesnőt és a színészt, ami azért is vicces, mert a popsztár már két éve szemet vetett a férfira.

    Mint ismert, Doja Cat a Stranger Things 4. premierje után üzenetet küldött Instagramon Noah Schnappnek, hozza már össze sorozatbéli kollégájával, mire az akkor 17 éves fiú közzétette az interneten kettejük beszélgetésének képernyőképét. Doja Cat másnap élő adásban borult ki emiatt, mindennek lehordva a szerinte őt hátba szúró tinédzsert. Végül a sztárdráma Scnapp virtuális győzelmével ért véget, a netezők ugyanis nemcsak a srácnak adtak igazat, de tömegesen ki is követték a szerintük feleslegesen hisztiző énekest.

    Hosszú távon viszont úgy tűnik, fordult a kocka: a kéz a kézben sétáló, egymást simogató páros nem tudni, mióta lehet együtt, ahogy az sem ismert, végül hogyan találtak egymásra. Mindenesetre a kommentelők máris kikiáltották a manifesztáció királynőjének Doját.

    „Dojának valóra vált az álma. Vágyott rá a kezdetek óta!”

    „Biztos elmondott egy varázsigét ezért.”

    „Nem a semmiért veszett hát össze egy gyerekkel!”

    „Szeretjük az olyan nőt, aki megy, és megszerzi, amit akar! Hölgyeim, vágytok arra a pasira? Akkor szerezzétek meg!” – fogalmaztak a kommentelők.

  • A fiatal nő a nyereményből tette le a tetoválóvizsgát.

    vvkriszti.png
    Fotó: RTL

    VV Kriszti, azaz Karnics Krisztina régi álma volt, hogy tetoválóként dolgozhasson. Erre is költötte a ValóVilág 11 36 milliós fődíjának egy részét, nemrég pedig a tanfolyamzáró szakvizsgát is letette, így már vendégei bőrére alkothat, szeptembertől ráadásul egy új budai szalonban.

    A fiatal lány Instagram-oldalán mutatott egy válogatást eddigi műveiből. Mint írta, eléggé fél közzétenni ezeket, hiszen tudja, van még hova fejlődnie, munkái nem hibátlanok, ahogy azt is, milyen sok a rosszindulatú ember az interneten – de büszke magára és arra az útra, amit eddig bejárt.

    „Nagyon félek a kihívásoktól, de tudom, az, ha a komfortzónából kilépünk, eljuttat minket valami egészen más minőségbe és szintre. A tetoválás elég összetett egy meló, ezernyi felé kell figyelni egyszerre. Elég sok vért és verejtéket megkövetelt. Nagyon félek tetoválni egyelőre, mert iszonyú nehéz. Eddig 20 darab tetoválást csináltam összesen emberi bőrre. Sajnos egyik sem lett olyan tökéletes, amilyennek akartam. Szomorú vagyok emiatt, de mindeközben boldog is, hiszen elkezdtem valami egészen újat, amit nagyon élvezek csinálni. Boldog vagyok, mert olyan emberekkel tölthetek el időt, akik feltöltenek, és azt érzem, jó élni” – fogalmazott Kriszti, aki megköszönte minden eddigi és leendő vendégének a bizalmat, valamint szeretteinek, amiért támogatták őt ezen az úton.

    (Blikk)

  • Augusztus elején megszületett G.w.M és Kulcsár Edina második közös gyermeke, aki a Dion nevet kapta. A kisfiú érkezésével mindketten négygyermekes szülővé váltak, amiről az egykori szépségkirálynő Instagram-oldalán, egy kérdezz-felelek során mesélt.

    Még szokom a négygyermekes anyuka szerepét. Azt hittem, nem lesz sokkal vészesebb, mint a hárommal, de azért vannak helyzetek… Eleve úgy alszom, hogy szerintem nem is alszom úgy igazán. Arra is felkelek, ha például hallom, hogy az egyik kicsi végzi a dolgát a pelenkába. Azonnal megyek, hogy kicseréljem. Ma reggelre úgy keltem, hogy négy koszos pelenka volt a földön, amiből csak két cserére emlékszem

    – kezdte Kulcsár, aki már nem is számolja, hányszor ébred meg az éjszaka. A császármetszésből való felépüléssel viszont gyorsan halad.

    „Ettől féltem a legjobban, hiszen ez már a negyedik volt, és sokan mondták, hogy készüljek fel, mert ez lesz a legdurvább. Most pedig, hogy túl vagyok rajta, azt kell mondanom, ezt viseltem a legjobban. Szülés után két napra jöhettünk haza, és hiába készült az egész család arra, hogy majd én pihenek meg fekszek egész nap… mentem és csináltam az itthoni teendőimet. Fájdalom ide vagy oda, jobban esett, hogy haladok a dolgaimmal, minthogy feküdjek” – idézte szavait a 24.hu.

  • Már eljegyzési gyűrűjét is hordja a színésznő.

    Falsnak bizonyult Chris Martin és Dakota Johnson szakításának híre. A Daily Mail egy közös ismerősre hivatkozva arról számolt be pénteken, hiába próbálták megmenteni hétéves kapcsolatukat, eltérő életvitelük miatt felbontotta eljegyzését a sztárpár, ám Johnson sajtósa azóta megerősítette a TMZ-nek, erről szó sincsen.

    Az értesülések nem igazak. Boldogok együtt.

    Ahogy annak sem volt semmi nyomós oka, hogy a 34 éves színésznő mostanában nem hordta eljegyzési gyűrűjét, sőt azóta már újra látták a jókora smaragdot a Madame Web címszereplőjének ujján.