Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Meglehetősen fura hibát fedeztek fel az internetezők.

    Nem ez az első eset, hogy a lehető legártatlanabb dolgok okozzák a legnagyobb galibákat – ezúttal négy karakter (“”::) begépelése omlasztja össze az iPhone-ok operációs rendszerét, ha azokat az Alkalmazáskönvytár keresőmezejébe gépeljük be. 

    Ahogy azt a 9to5Mac is részletezi, a négy karakter beírásától a telefonok felhasználói felülete, a Springboard omlik össze. Ezek után fekete kijelző, majd töltőképernyő fogadja a felhasználókat, míg végül vissza nem áll a rendszer. 

    A jelenlegi információk szerint az összeomlásnak a pillanatnyi kellemetlenségen felül nincs negatív vonzata, sem adatvesztést, sem biztonsági rést nem találtak a szakértők az iOS-ben. 

    Az Apple egyelőre nem nyilatkozott az ügyben.

  • Még júliusban tette közzé, hogy anyai örömök elé néz.

    Ahogy arról az Index is beszámolt, az énekesnő 2014 óta él boldog házasságban a nála 18 évvel idősebb Szabó Lászlóval, akivel nagyon vágytak arra, hogy gyermekük szülessen. Néhány hónappal ezelőtt az énekesnő mesélt is arról, hogy lombikprogramban vesznek részt, júliusban pedig megérkezett az első örömhír: az énekesnő anyai örömök elé nézhet.

    Csézy, azaz Csézi Erzsébet a napokban a Story magazinnak mesélt arról, hogy éli meg azt, hogy gyermeket vár, emellett pedig azt is megosztott az olvasókkal, hogy 

    kislánnyal bővül majd a családdjuk.

    Az énekesnő emellett arról is mesélt, hogy a rosszullétek azért megkeserítik az életét, és a szagokra is rendkívül érzékeny lett, férje azonban mindenben segíti őt.

  • Szemkápráztató természeti jelenségnek lehettek szemtanúi.

    Képernyőkép 2024-08-22 095113.png
    Fotó: @shanghaidaily / x

    Nem mindennapi természeti jelenség borzolta a kedélyeket a dél-kínai Szecsuanban, Csengtu városában. Bár látszatra naplementekor hét Nap is megjelent az égen, a valóságban ezekből csak egy volt igazi. 

    Az illúzió vélhetően a fénytörés és fényszóródás eredménye volt. A jelenségről több videót is posztoltak, az egyiket alább tekintheti meg:

  • Hamarosan megszólalnak az esküvői harangok a Banderas-Griffith családban, férjhez megy ugyanis a sztárpár egyetlen közös gyermeke, Stella.

    27 éves lányuk eljegyzéséről a büszke szülők saját Instagram oldalaikon is beszámoltak, megosztva a leendő házasok meghitt lánykérős fotóit.

    Stella és Alex eljegyezték egymást! Szerelmi történetük óvodában kezdődött! Igaz szerelem, mély szerelem! Gratulálok!

    – fogalmazott a színésznő, míg az újfonsült menyasszony ismertségük több mint két évtizednyi pillanataiból válogatott össze egy kisebb albumnyit.

    Arról egyelőre nincs hír, mikor vonulnak oltár elé a szerelmesek, Griffith azonban nem csak Alex-, de hamarosan Chris Martin anyósa is lehet, hiszen lánya, Dakota Johnson újra  az énekestől kapott jeggyűrűjét.