Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Elárulta az igazságot VV Gerivel való szakításáról is.

    vv reni.png
    Fotó: RTL

    Néhány héttel ezelőtt bombaként robbant a hír, miszerint a ValóVilág12 egyik játékosa teherbe esett a villa falain belül. VV Reni és villabéli párja, VV Geri szerelmének gyümölcseként fogant meg egy gyermek a valóságshow utolsó heteiben, s bár a fiatal lány a legutóbbi interjújában azt nyilatkozta, már látja maga előtt a baba arcát, s megnyugodott, mióta tudja, hogy áldott állapotban van, a műsort követően szakított a szombathelyi fiatalemberrel. A személyi edzőként dolgozó egykori valóságshow-szereplő eddig nem tért ki az okokra, ám hétfőn egy TikTok-videóban mindent igyekezett tisztázni.

    Mint kiderült, a gyermeket nem fogja világra hozni.

    Szeretném a teóriákat tisztázni, Gerivel már egy jó ideje nem vagyunk együtt. Nem a baba miatt nem vagyunk együtt, egyszerűen nem működött. Nem figyeltünk oda arra, hogy a másikat mi zavarja, ezért szakítottunk. Szakítás után a Verával történtek a dolgok. És nem, nem fogom egyedül felnevelni a gyereket, sajnos már nem vagyok terhes. Erről nem szeretnék többet beszélni és nyilatkozni. Úgyhogy az, hogy köztük mi van, az az ő dolguk. Igazából ennyi, úgyhogy nem lettem megcsalva, nem lettem elhagyva, közös döntés alapján szakítottunk. Úgyhogy ne bántsatok senkit, előfordulnak az ilyenek

    – fejtette ki a személyi edző, utalva arra, hogy Geri összeszűrte a levet VV Verával. 

    @th.renata Az éremnek mindig két oldala van, nagyon szép pillanataink voltak Gerivel, boldolgok voltunk nagyon. Aztán sajnos a külső tényezők miatt így alakultak a dolgok kettőnk között. Előfordul az ilyen sajnos. Remélem ezzel minden kérdést megválaszoltam🫶🏽 #nekedbe #nekedbelegyen ♬ original sound - TothRenata
  • Nagy Ervinnek köszönhetően kosarazni majd sörözni ment a világhírű színésszel.

    Molnár Áron hétfőn az Instagram-oldalán árulta el követőinek, mi volt az oka annak, hogy nem jelent meg a 2024-es Sztárbox első adásának felvételén a Riz Levente Sport- és Rendezvényközpontban. A tavalyi évad középsúlyú bajnoka vasárnap este azért nem tekintette meg a nyitómeccseket, mert Woody Harrelson amerikai színésszel kosárlabdázott. A színész Budapesten forgat jelenleg, filmes munkái mellett pedig többek között arra is múlt héten jutott ideje, hogy padelezzen egyet Noszály Sándorral.

    „Egyetlen kifogásom van, hogy miért nem voltam tegnap a Sztárboxon... Woody Harrelsonnal kosaraztunk.. Gyerekkorom első kosaras filmje volt a 'Zsákolj, ha tudsz', most pedig vele játszhattunk 2 órán keresztül. 63 éves, szórta a pontokat, irdatlan passzokat adott és mindig, de mindig visszajött védekezni a támadások után. Aztán eljött velünk sörözni...

    »Beszéltünk erről, arról,

    Amint nyelvünkre jött;

    Még a szinészetről is

    Sok más egyéb között.«

    U.i.: aki nincs rajta a képen, de leszervezte ezt a kalandot, az @nagy_ervin_hivatalos mert ő egy ilyen csávó” – árulta el Molnár Áron, aki Petőfi Sándor Egy estém otthon című verséből idézett.

  • Helyzetjelentést adott az énekesnő.

    Vasárnap este ismét elstartolt az RTL-en a Sztárbox legújabb évada, ahol a női könnyűsúly mezőnyében Hódi Pamela és Halastyák Fanni, művésznevén Nemazalány is összecsaptak a döntőbe jutásért (a női súlycsoportokban kettő, a férfiaknál három győzelem kell az öv megszerzéséhez). Kettejük mérkőzésének idő előtt vége lett, miután az énekesnő a harmadik menetet követő szünetben, közönsége és edzői unszolása ellenére végül feladta a mérkőzést – így pontozással Hódi Pamela lett győztes.

    Nemazalány a mérkőzést követően Instagramján jelentkezett be, hogy mindenkit biztosítson arról, hogy nem lett komolyabb baja:

    Jól vagyok, minden rendben. Nagyon-nagyon hálás vagyok mindenkinek, aki támogatott, szurkolt nekem. Gratulálok a Pamelának, nekem ez egy hatalmas élmény volt, itt is kipróbálhattam magam. Nulla kondival, 3 hónap edzéssel szerintem kihoztam magamból a maximumot. Az én kezembe a mikrofon való

    – fogalmazott az énekesnő.

  • A homokos tengerparton töltötték az első éjszakát.

    Vasárnap, szeptember 1-től elrajtolt a TV2-n az Ázsia Expressz ötödik évada, amelyben a versenyzők már az első napon kaphattak egy kis ízelítőt abból, milyen kihívások várnak majd rájuk. A kaland ezúttal a Fülöp-szigeteken vette kezdetét, ahol a sztárokat szó szerint bedobták a mély vízbe, hisz a nyitórészben az volt a feladatuk, hogy különböző csónakokkal eljussanak arra a lakatlan szigetre, ahol éjszakázni fognak.

    Egy szimpátiaszavazás döntötte el, hogy a versenyzőpárosok hogyan fognak eljutni az első szálláshelyükre, aminek értelmében Krausz Gábor és Mikes Anna, valamint az általuk kiválasztott Cserpes Lauráék használhatták a motorcsónakot. A lista alján végzett Zámbó Krisztiánék és Sáfrány Emeséék viszont egy rozoga tutajjal vághattak neki életük kalandjának.

    A szigetre elsők között érkező Krauszék egyből döntési helyzetbe is kerültek, ugyanis nekik kellett dönteniük az étel elosztásáról, valamint arról, ki hol hajthatja fejét álomra az este. Legtöbbjüknek így maradt a homokos tengerpart alvóhely gyanánt, amit Zámbóék nehezen bírtak, ellenben Till Attila és Stohl András pontosan erre számított.

    Bár nagyon-nagyon kényelmetlen volt, de valahogy mi elfogadtuk a sorsunkat, nem? Tudtuk, hogy nem a milyen szállodában alszunk, hanem a tengerparton, a homokban, hát mire számítottak?

    – jegyezték meg viccesen Stohl Andrásék.