Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Feleség lett Rebel Wilson! A Tökéletes hang és a Koszorúslányok 44 éves sztárja a People magazin értesülései szerint a hétvégén összeházasodott Ramona Agrumával, méghozzá egy mesés helyszínen, az olaszországi Szardínia szigetén. A pár itt nyaralt először kettesben, így valószínűleg nem véletlen, hogy itt is mondták ki a boldogító igent.

    Wilson 2022. nyarán vállalta fel, hogy egy nővel él kapcsolatban, tavaly februárban pedig Disneylandben jegyezték el egymást. Egy kislányt nevelnek közösen, Roycle Lilliant, akit béranya hozott világra 2022. novemberében.

  • Aranyos fotót osztott meg hármasikreiről Instagram oldalán Rúzsa Magdolna. A 2022. februárjában született Lujza, Keve és Zalán hatalmasat nőttek, amióta utoljára láthatták őket az énekesnő rajongói, ráadásul most különleges helyszínre látogattak: a kicsik elegánsan felöltözve, kedvenc plüssállataikkal az oldalukon kísérték el az énekesnőt egy budapesti képzőművészeti vásárra, Szmrecsányi Bolda alkotásai pedig a poszt tanúsága szerint mindhármójukat lenyűgözték.

    Vannak dolgok, amiket nem lehet elég korán kezdeni. Szeretik anyuka szemét

    – fogalmazott Rúzsa bejegyzésében.

  • Ördög Nóra és férje, Nánási Pál rendszeresen tesznek közzé utazós vlogokat, azaz videós blogbejegyzéseket YouTube oldalukon. Az Ázsia Expressz felvételének időszakában készült Nánázsia legújabb részében a műsorvezető két gyermeke, a 11 éves Mici és a 10 éves Vencel is feltűnik, édesapjukkal meglátogatták ugyanis a Fülöp-szigeteken forgató tévést, sőt ők is belestek a Tv2 kalandrealityjének munkálataiba. Mint kiderült, a sztárpár légtornásznak készülő lánya Szuperák Barbie győzelmének drukkol, de nem csak ő, hanem öccse is nagy rajongója a tévéshownak.

    „Ha nagy leszek, el szeretnék indulni az Ázsia Expresszben” – idézte a Story.hu Vencel terveit, aki édesanyja javaslatával ellentétben nem a fotográfussal, hanem nővérével szeretné majd megmérettetni magát.

    Nánási Pál egyébként nemrég őszintén beszélt videójában arról, mennyi támadást kaptak gyerekeik szerepeltetése miatt a közelmúltban. Mint mondta, nehéz előre megmondani, tényleg rossz hatással lesz-e ez később a testvérpárra, de a őket nem zavarja, ha nyaralásaikat kamerázzák, sőt, kifejezetten hiányolták a felvételeket, amikor egy időre szünetetltették azt.

  • Ön szerint van hasonlóság az énekes és az amerikai színész között?

    Mint ahogy azt a tévénézők már megszokhatták, az idei X-Faktorból cseppet sem hiányzik a humor, ott volt például a Dörgicsén élő Ferenc nevű jelentkező dala, az Adjál kölcsön generátort, amelyakkorát szólt, hogy Majka a mentorpulton táncolt. Poénok is elhangzanak bőven két versenyzőjelölt produkciója között; így történt, hogy Majka a szombat esti adásban megjegyezte: mentortársa, Gáspár Laci eléggé hasonlít a Men in Black sztárjára, Will Smithre. 

    Ez már a rajongóknak is szemet szúrt: volt idő, amikor elárasztották az internetet a hasonlósággal kapcsolatos mémek, sőt, Gáspár a Sztárban sztár című műsorban 2015-ben az amerikai színész bőrébe bújt, amihez nagyon átalakulnia sem kellett.

    Majka egy kis gondolkodás után úgy fogalmazott:

    Laci, nagyon hasonlítasz Will Smith-re, most ahogy nézlek. Itt, ahogy itt ülsz.

    Az énekes azonban visszaszólt:

    Már nem! Már öreg csóró!

    Majd a színész korát vitatták meg, aki egyébként 56 éves. Gáspár aztán megjegyezte: Smith „még most is dzsukel.”

    Ön szerint van hasonlóság Gáspár Laci és Will Smith között?