Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Fény derült egy gyilkos kilétére.

    árpa antónia laci
    Fotó: RTL

    Hétfő este tovább folytatódott a gyilkosok utáni hajsza Az Árulók – Gyilkosság a kastélyban című műsorban, és látszólag végre magukra találtak az ártatlanok is. A reggelinél viszont a társaság teljesen ledöbbent, mert két játékos sem érkezett meg: az árulók az este folyamán Gáspár Katát gyilkolták meg, Herceg Erika pedig feladta a játékot.

    Ma véget ért számomra ez a játék! Életem első feladása, de ha valami nem megy, nyomasztó és fájdalmas, akkor azt időben abba kell hagyni! Tovább még izgalmasabb lesz, hajrá, többiek!

    írta utólag az énekesnő Instagramján, de a versenyből való távozásakor kétségek között hagyta a többieket azzal kapcsolatban, hogy gyilkos vagy ártatlan volt-e.

    A kerekasztal-ceremónia ezúttal sem telt eseménytelenül, hisz Lakatos László elérkezettnek látta a pillanatot, hogy végleg elengedje a többször is gyanúba keveredett gyilkostársa, Erős Antónia kezét, és támadásba lendült. Hiába próbált a műsorvezető korábban előkészíteni egy tervet, végül a szavazáson ő kapta a legtöbb voksot, így a játékosok végre gyilkost fogtak.

    Unalmasabb lesz nélkülem. A legERŐSebb karakterek nehezen tudják végigvinni. Meglátjuk, mire mennek egymással, most már csak azért drukkoljatok, hogy ne alibizők nyerjenek, hanem olyanok, akik teljes erőbedobással játszanak. Mert ahogy mondtam, ez egy JÁTÉK. A legjobbak közül való

    vélekedett kiesése után Erős Antónia.

  • Sokáig a családfőnek szeretett volna bizonyítani az énekesnő.

    Dér Heni14133 Ok
    Fotó: RTL

    Vasárnap este, a Sztárbox ötödik versenynapján Dér Heni és Sápi Vivien is összecsapott, amit végül az influenszer nyert meg egyhangú pontozással. Bár az énekesnő a mérkőzés után nem emelhette magasba a kezét, a csalódottságnak még csak a nyoma sem látszott rajta: emelt fővel és boldogan búcsúzott a versenytől. Mérkőzésük után a Blikknek adott interjút Dér Heni, aki elmondta, hogy elsősorban magának szeretett volna bizonyítani, de édesapjának is üzent

    Apa, annyit remélek, hogy nem a kedvenc filmedet nézted, néha átkapcsoltál a tévére, és azért meglestél engem is. Nagyon sokat dolgoztam magamon mentálisan, hogy higgadt tudjak maradni, összeszedett és a jelenben tudjak maradni, mert nagyon izgultam amiatt, hogy nehogy az legyen, hogy az adrenalintól így elszáll az agyam, és se nem látok, se nem hallok, csak megyek, mint egy vadállat, és nem hallom a hangokat

    – mondta a lapnak az énekesnő, aki korábban nyíltan beszélt arról, hogy sokáig az édesapja elismerésére vágyott, de már nem akar bizonyítani.

    A húszas éveimre jellemző volt ez, mert ő fiúgyermeket szeretett volna, nekem pedig a legnagyobb »hibám«, hogy lánynak születtem. Talán ezért lettem fiúsabb. Ez a fiús típus sok esetben vért volt, hogy bebizonyítsam, lányként hat fiúval felérek. Itt is megkaptam ezt. Egyébként már nem vagyok ilyen pasis, csak a boksz kihozta belőlem!

    A kétgyermekes édesanyáról tudni lehetett, hogy elképesztő alázattal készült a versenyt megelőző hónapokban, és mint kiderült, a vereség után szeretné abbahagyni a bokszolást.

    (via 24.hu)

  • Gyakran kerülte az iskolát az influenszer.

    ZS 2449
    Fotó: Szollár Zsófi / Index

    A Kőgazdag fiatalok című reality szereplője, PSG Ogli hamarosan Dancing with the Stars című showműsor fog szerepelni, ahol úgy véli, a legnagyobb kihívást a koreográfiák betanulása jelenti majd a számára. Előtte viszont a Titkok Ramónával című műsor vendége volt, melynek beharangozójában az iskolával kapcsolatos emlékeiről vallott  őszintén Lékai-Kiss Ramónának. Mint mondta, gyerekkorában is mindig rá kellett szólni, így messze nem ő volt a tanárok kedvence. Gyakran fordult meg az igazgatói irodában, ezért idővel „egyre gyengébb” iskolákra váltott.

    Fontosnak tartom az elejét a sulinak, ilyen általánosig. Aztán, megmondom őszintén, nem nagyon tartom fontosnak, amiket tanítanak. Nem használom az életben ezeket a dolgokat, azért gondolom ezt így

    – vélekedett a magyar oktatási rendszerről az influenszer, aki éppen az elmondottak miatt ott is hagyta a középfokú tanulmányait. Hozzátette, egyáltalán nem hiányzik számára az érettségi.

    Néha szokta mondani anyu, hogy »Kisfiam, most már estin szépen tedd le!«, mire mondom, hogy »Dehogy teszem, hagyjál már békén a hülyeségeiddel!« Miért tenném le? Nem vagyok hajlandó! Ezt kimondja, és olyan ideges leszek... Valamelyik családtagom kimondja, hogy le kéne tenni az érettségit, olyan ideges leszek erre, de nem tudom, hogy miért. Annyira utálom az iskolát, hogy mindig iskolaundorom van. Nekem ez egy berögzült betegség.

    A TikTok-sztár azt is bevallotta, hogy az iskolaundora miatt egész évben beteg volt, de a háziorvosa „szerencsére nagyon jó volt”, mert mindig adott neki igazolást. Köhögés, megfázást színlelve gyakran maradt otthon, ahol videójátékozással ütötte el az időt.

  • Nagyon úgy tűnik, nem csak az emberek képesek olyan jól mulatni egymás társaságában, hogy örömükben hatalmas nevetésben törjenek ki. Ezeket a mókázó fiatal rókákat Hollandiában kapta lencsevégre egy természetjáró hobbifotós, aki ráadásul jobb pillanatot nem is találhatott volna a képek elkészítéséhez.

    Mint a fotókon jól látható, a rókák önfeledt nevetnek, csóválják a farkukat, és örömükben felvonyítanak, amikor végre meglátják egymást. Ezeket a csodás felvételeket Anna Stelloo orvos asszisztensnek köszönhetjük, aki a hollandiai Zandvoortban járta a természetet, így bukkant rá az állatokra.