Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Kisfiával együtt nézték meg a zenés előadást.

    Balogh Levente életútja sokak számára inspiráló lehet, nem csoda hát, hogy nemrég mesekönyv formájában is papírra vetették az üzletember történetét, Szentkirályfi címmel. A könyv alapján most zenész színdarab is készült a kecskeméti Katona József Nemzeti Színházban, a bemutatón pedig maga a főhős is tiszteletét tette. Az egyébként helyi születésű Baloghot családja kísérte el a premierre.

    „A hároméves kisfiam tátott szájjal nézte végig az 55 percet!” – mesélte a Cápák között befektetője, akit aztán fel is hívtak a színpadra, ahová lányai mellett az óvodás is vele tartott.  

    Eleinte nagyon nem akart, de végül nagyon élvezte

    – árulta el Balogh. A színdarab nem csak az ő-, de a közönség tetszését is elnyerte, november közepéig teltházas előadásokkal játszák. 

  • A szőkeség a második évadban csatlakozik a többiekhez.

    DSC03567
    Fotó: TV2

    Ahogy arról írtunk, hamarosan új évaddal tér vissza a képernyőre a TV2 Kőgazdag fiatalok című realityműsora, melyben ezúttal is a szereplők polgárpukkasztó luxuséletmódján lesz a hangsúly. 

    Mint a csatorna közleményéből kiderült, október 14-től újra betekinthetünk majd PSG Ogli, Dulin Metta, Miss Tuvic, Bárány Aurél, Ágoston Filip és Takács Kata életébe, akikhez csatlakozik egy új szereplő, Szanyi Vanda. Utóbbi fiatalról azt lehet tudni, hogy épp az álomesküvőjére készül, és már eleve jómódban nőtt fel, jelenlegi fényűző életét pedig szüleinek, saját magánegészségügyi vállalkozásának és a vőlegényének köszönheti. 

    „Én és a luxus kéz a kézben járunk. Ehhez társul még egy okosság, egy elegancia, illetve egy nőiesség, ami viszont verhetetlen” – mondta a bemutató videójában a szőkeség, aki egyébként a gyönyörű lábbelikért is odáig van: „Kilencven pár cipőm van, van olyan, amiből a szivárvány összes színe megvan.”

  • Őszintén beszélt a problémáról szerepe kapcsán a színész.

    PAP 8115 (2)
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    A Játékszín csapata októbertől Paula Hawkins A lány a vonaton című regényét adaptálja a színpadra, melynek férfi főszerepét Simon Kornél játssza majd. A népszerű színész Tom Watsont alakítja, karaktere pedig életközi válságot él át, így valóban közel érzi magához a szerepet, ugyanis éppen túl van rajta. 

    Nem tagadom, igen, nekem is volt. Nálam 43 évesen kezdődött, egyszer csak úgy éreztem, hogy nem igazán érzem jól magam a bőrömben, holott az életemben minden rendben van. Nem mondhatom magam sikertelen embernek, hál’ istennek, gyönyörű feleségem van, csodálatos családom, tök jó helyen lakunk, van munkám, rengeteg, ami három emberre is elég. Pénz persze mindig lehetne több, de egészségesek vagyunk, a gyerekek szépen cseperednek, de valami mintha mégis hiányozna az életemből.

    magyarázta a Borsnak a színész, aki azt is elmondta, végül mi volt az, ami kimozdította ebből az élethelyzetből. Mint kiderült, hétéves kora óta zenél, és mindig is beteljesületlen vágya volt, hogy énekes-gitáros frontember legyen.

    A Covid idején meglehetősen nagy erővel tudtam ráfeküdni a gitártanulásra, ugrásszerűen fejlődtem benne, meg akartam tanulni jól játszani, és úgy is történt. Alapítottunk egy együttest, a Simon Kornél és a Boughrist, régi barátommal. És ez, hogy lett egy ilyen új kreatív cél az életemben, ez hatalmas hajtóerőt adott, minden más megvilágításba került, úgy éreztem, hogy ez húz magával mindent, és újra azt az energiát érzem, azt a »mindent bele, Simon Kornél!«-t, aki voltam. Szóval nekem nem kellett ehhez tűzpiros Porschét vásárolnom (mondjuk, gitárból elég sok lett), sem gyúrni nem kezdtem, nem hagytam ott a feleségemet sem.

  • Nyerő szériában vannak az ártatlanok.

    dér lakatos
    Fotó: RTL

    Az Árulók hétfői epizódjában az ártatlanok sokadik mellényúlásuk után végre elkapták a fonalat, és Erős Antónia személyében gyilkost találtak, akinek távoznia kellett a kastélyból. A híradós ugyanakkor a búcsúzásakor elültette a bogarat a versenyzők fülében többi gyilkostársa kilétét illetően, ami nem könnyítette meg az árulók, azaz Dér Heni, Lakatos László és Hevér Gábor életét, így a legutóbbi adás arról szólt, hogy eltereljék magukról a gyanút.

    Erős Antónia távozását követően, másnap reggel mindenkit váratlanul ért, hogy az éjszaka senki nem halt meg. A nézők számára azonban kiderült, hogy ez csak azért történhetett, mert a játékmester, Árpa Attila életbe léptette a halállistát, így Kozma Dominiknek, Zdroba Patriknak, Hermányi Mariann-nak és Bíró Beának a napot tömlöcben kellett tölteniük, amíg a többiek feladatot teljesítettek.

    Az esti kerekasztal-ceremóniánál újfent többen is megnevezték a gyanúsítottjaikat. Bíró elképesztő módon mindhárom játékban maradt árulót megnevezte, ami miatt Dér Heni máris azon gondolkodott, hogy az exmodell lesz a következő áldozatuk. Végül szavazategyenlőség lett Hermányi Mariann és Lakatos László között, de a megismételt voksolást követően utóbbi távozott, ezzel kettőre csökkent a gyilkosok száma.