Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Az amerikai színész érti a viccet.

    GettyImages-1470091502
    Fotó: Dimitrios Kambouris / Getty Images Hungary

    Woody Harrelson már hetek óta a Szemfényvesztők 3-at forgatja hazánkban, és a hollywoodi világsztár nem lopja a napot itt tartózkodása során. Az amerikai színész rendre feltűnik Budapest legváratlanabb helyszínein, ezért történhetett meg, hogy Noszály Sándor és Molnár Áron is összefutott már vele, de legutóbb a Banksy-kiállításon is látták.

    Most viszont Harrelson végre meglátogatta a Halászbástya lépcsősoránál álló azon Árpád-kori harcos szobrát, amelyről hosszú évek óta azt tartják a netezők, hogy őt ábrázolja. A magyar fővárosba látogató turistáknak köszönhetően egy időben futótűzként terjedtek a szobrot ábrázoló képek, így aztán hamar mém is lett belőle. A színész pedig vette a lapot, és szintén tiszteletét tette a Schulek-lépcsősoránál, ahol egy közös képet lőtt a szoborral.

  • Alig hiszünk a szemünknek.

    PAP 1282
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    Kocsor Zsolt, alias Kozso néhány hónappal ezelőtt eloszlatta a kételyeket afelől, hogy miért hord folyton napszemüveget, de a mostani Instagram-videójában az utolsó illúziónktól is megfoszt minket. Bár nem derül ki egyértelműen, hogy szándékosan vagy véletlenül törte össze a hosszú évek alatt felépített imázsát az énekes, de felfedte: a védjegyévé vált tincse bizony nem mindig a sajátja.

    Tincs, ami néha nincs, mégis van!

    – írja az énekes a felvételhez, melyben éppen a fodrászánál igazgatják fazonra a hajkoronáját.

     (via Story)