Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Nem a színészkedés szerepel az első helyen az életében.

    Nem kizárt, hogy Zoe Saldana hamarosan önként maga mögött hagyja a hollywoodi cirkuszt, a színésznő legalábbis arra utalt legfrissebb nyilatkozatában, hogy élete fontossági sorrendjében nem a karrier szerepel az első helyen. A 46 éves filmsztárnak az a legfontosabb, hogy anyaként helyt tudjon állni. 

    Saldana három gyermek büszke anyja: 9 éves ikreit, Cy-t és Bowie-t, valamint a 7 éves Zent férjével, Marcus Peregóval közösen neveli. Minden más csak utánuk jöhet. Állítása szerint az sem érdekelné, ha többet nem kapna olyan filmes munkákat, mint legutóbbi szerepe azEmilia Perez  című filmben.

    Ha nem is kapnék többet ilyen szerepet, akkor is boldog lennék, hiszen anya vagyok. Minden más csak második helyen állhat. Minden, amit most teszek, annak az örökségnek a része, amelyet rájuk hagyok.

    – fogalmazott Saldana a Hello! magazinnak. 

    (via Female First)

  • Hátborzongatóan néz ki a színésznő.

    Anne Hathawayt idén mondhatni idő előtt elkapta a halloweeni láz, s csaknem egy héttel az eredeti ünnepnap, azaz október 31. előtt magára is öltötte jelmezét. A Neveletlen hercegnő című filmek sztárja az Instagram-oldalán mutatott fotókat hátborzongató sminkjéről és jelmezéről, amelyet a New York-i Szabadság-szobor ihletett. A szelfiken azonban elsőre nem mindenki ismerte fel a 41 éves színésznőt, de nem csupán a szőke paróka miatt.

    Hathaway lapozható bejegyzését eddig több mint 1,2 millióan lájkolták.

    (via Daily Mail)

  • Kis híján véget ért számukra a showműsor.

    Tóth Gabi és párja, Papp Máté Bence aDancing with the Starselső élő adásában a veszélyzónába került, ám a showműsor nem számukra, hanem Kamarás Norbert és Sebesi Daniella számára ért véget. Az énekesnő és a néptáncos produkcióját 20 pontra értékelte a zsűri, melynek tagjai – Ördög Nóra, Szente Vajk és Juronics Tamás – a páros ellen folyó bulvárhadjáratra és a párkapcsolati hercehurákra is kitértek. Tóth Gabinak azt javasolták, szálljon ki a bántott lány szerepéről.

    Az énekesnő és párja a műsort követően az Instagramon, a korlátozott ideig elérhető történetükben reagáltak a kritikákra.

    Nagyon nagy tanulópénz volt átélni ezt az egészet. Részben én egyet értek a zsűri véleményével, részben nem, de ezzel nem is kell foglalkozni. Ez tényleg egy időszaknak a lezárása volt, és távol álljon tőlünk, hogy mi ezen tovább akarjunk lovagolni. Tényleg, egy nagyon szép lezárást akartunk, és egy kis betekintést nyújtani nektek abba, hogy mit is éltünk át. És a rumba egy szerelmes tánc, hát miről táncoltunk volna?

    – vetette fel a kérdést Papp, akinek szavait a 24.hu idézte. Az énekesnő csak helyeselni tudott.

    Azt gondoljunk, és a leveleitekből, a kommentjeitekből, amiket kapunk tőletek, azt látjuk, hogy nektek is nagyon tetszett, és ti is értetlenül álltatok egy-két olyan dologhoz, ami már-már személyeskedésbe ment át, amit mi nagyon nem szerettünk volna, nem ez volt a célunk vele. Nagyon sok technikailag nehéz dolgot oldottunk meg ebben a rumbában, olyan lépéssorokat, amiknek tényleg az volt a lényege, hogy bemutassuk azt, hogy mi tanultunk rumbázni

    – fejtette ki Tóth, kitérve arra, mennyire élvezték a táncot.

    Basszus, ha tudnátok, hogy annyira mások vagyunk, mint amit mutatnak vagy mint ami kijön rólunk! Annyit nevetünk, és volt, hogy sírtunk ezeken a dolgokon, mert annyira igazságtalan ez az egész, hogy ezt akarják ránk ruházni, hogy mi ebből szenzációt akarunk és hogy mi ezt toljuk az emberek arcába. Nem akarjuk tolni az arcotokba! Mi egy dolgot szeretnénk, hogy fogadják el azt, hogy létezik olyan, hogy valaki nem boldog és kilép egy házasságból. Nem mi vagyunk az egyetlenek.

  • Ettől tartottak.

    Kucsera Gábor szombat este, a Dancing with the Stars ötödik évadának első élő adásában egy lendületes szamba produkcióval lépett a parkettre táncpartnerével, Stana Alexandrával. A világ- és Európa-bajnok kajakozó nem titkolja, enyhe lámpalázzal küzdött, s bár a nem repkedtek a magas pontszámok a zsűritől, mégis rengeteg dicsérő szóval illették a párost produkciójuk miatt.

    Kucserának a stúdióból szurkolt felesége, Tápai Szabina és kisfia, Beni is, aki kissé ki is akadt a kevés pontszám miatt. 

    „Nagyon élvezte, integetett, szurkolt. Mondta, hogy »mit képzel magáról a zsűri, hogy jaj téged lepontoztak, te voltál a legjobb«, úgyhogy megváltozott a véleménye és ez a legfontosabb” – mesélte nevetve Kucsera femcafé.hu-nak, majd felesége is értékelte a produkciót.

    Előzőleg is láttam már a próbákon, vagy akár a kamerapróbán. Szerintem most sikerült a legjobban, és nagyon-nagyon büszke vagyok rá. Egy kicsit attól féltünk, hogy esetleg itt a közönség előtt majd nem fog annyira menni, de ezt le tudta küzdeni

    – árulta el a lapnak Tápai Szabina.