Hedvig
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tartalom fakszni nélkül

Az Index mobilkészülékekre szabott felülete arra van, hogy gyorsan, egyszerűen hozzájusson az önt érdeklő cikkekhez még lassú mobilnet mellett is. A mobil nézetben az Index mellett olvasható a lapcsoport többi tagja is, a Velvet, a Totalcar, a Dívány, és a szintén kikönnyített, mobilbaráttá tett Blog.hu-is. Ha mobilról olvas Indexet, automatikusan ezt a nézetet kapja. Ha valamiért a teljes, asztali látványvilághoz ragaszkodik, a láblécben megtalálja a linkjét.

Ha gyakran látogat minket, próbálja ki a direkt olvasásra fejlesztett mobilalkalmazásainkat, amelyek a hasznos szolgáltatásokon kívül annyira kellemessé teszik a kis képernyős olvasást, amennyire az a tudomány mai állása szerint lehetséges. Elérhető ingyen az iTunes Store-ban, a Google Play áruházban, a Windows Phone Store-ban és az Ovi Store-ban.