Miért töltsem le az appot, hiszen böngészőből is működik az Index?

Mert az alkalmazásban mindennél kellemesebb olvasni. A teljes kijelző a betűk és a képek szép megjelenítésére van, semmi felesleg, semmi nyomasztó menü, szükségtelen gomb. Ha gyakran olvas indexet, feltétlenül próbálja ki!
Ráadásul klassz kényelmi funkciókat is kínál: ilyen a könyvjelzőzés, a háttérszínváltás éjszakára vagy az értesítés a fontosabb hírekről. De nem ez a lényeg, hanem a gyorsaság és az olvasás zavartalansága.

Milyen telefonokon működik?

Arra törekszünk, hogy a jelenleg forgalomban lévő készülékek esetében ez a kérdés fel se merüljön. Ha mégis bármi problémát tapasztal, írjon nekünk bátran, és kinyomozzuk, mi lehet a gond!

Letöltsem a frissítéseket?

Mindenképp! Minél előbb, annál jobb. A frissítés mindig arra van, hogy jobb legyen tőle a termék, fontos hibajavításokat vagy funkcióbővítéseket tartalmaz. Mi szüntelenül fejlesztjük az appot, hogy egyre jobb legyen, érdemes önnek is profitálnia ebből.

Hány megabájt adatforgalommal számolhatok?

Egy-egy kiadvány címlapja (amíg nem kattint cikkbe) általában kevesebb mint 1 MB, a forgalmat a sok képpel ellátott cikkek és a videók tudják felpörgetni. Egy nagyobb galéria vagy videó önmagában tucatnyi megabájt lehet. A kellemesebb olvasásélmény kedvéért a cikkeket a háttérben előtöltjük. Ha szűk forgalmi korlátú adatcsomagja van, akkor használjon wifit, ahol lehet. 

Jellemzően mekkorák a videók?

Az Indexvideók általában 30–50 MB méretűek, ritkán, hosszabb (több mint 10 perces) videóknál ez elkúszhat 70–80 MB-ig is. A cikkekbe ágyazott illusztrációs videók viszont a pár MB-tól a néhány száz MB-ig mozoghatnak, hossz, felbontás és minőség függvényében.

Mi ez az "Első!" gomb? Miért legyek az informátoruk?

Előfordulhat, hogy olyan érdekes eseménybe botlik, amit szívesen megosztana a többi olvasóval. Ilyenkor küldhet nekünk levelet, képet vagy videót. Ezek az anyagok előbb a szerkesztőség hírválogatójába kerülnek, aztán esetleg tovább a címlapra. Az ilyen olvasókra hálás szeretettel gondolunk.

Pár cikknél böngészőablak nyílik az alkalmazáson belül, és ilyenkor nem tudok lapozni, miért?

Bizonyos cikktípusok (pl.: blogposztok, vagy az Indexen kívülre mutató linkek) az alkalmazáson belüli saját böngészőablakban nyílnak meg. Ilyenkor az alkalmazás saját kényelmi funkciói nem tudnak működni, azaz nem lehet lapozni, menteni, betűméretet vagy háttérszínt állítani. Ahogy végzett az ilyen külső cikk olvasásával, máris visszakapja az összes közérzetjavító kellemességet.

"Ezt a cikket nem tudom megnyitni" hibaüzenetet kaptam, ezt mit jelent?

Átmeneti hiba az adatkiszolgáló szerver működésében, sajnos bármennyire is törekszünk arra hogy ilyesmi ne fordulhasson elő, olykor bekövetkezik. Visszatérés címlapra és újbóli próbálkozás jellemzően megoldja. Természetesen mindent megteszünk annak érdekében hogy minél ritkábban forduljon elő.

Mondanivalóm lenne az alkalmazás fejlesztőinek...

Szívesen veszünk bármilyen ötletet vagy jobbító kritikát. Írjon ide, és rövidesen válaszolunk.