2024. június 26. 18:00
Szlovákia
Románia
Frankfurt Arena III. forduló
2024. június 26. 18:00
Ukrajna
Belgium
StuttgartArena III. forduló
2024. június 26. 21:00
Georgia
Portugália
Arena AufSchalke III. forduló
2024. június 26. 21:00
Csehország
Törökország

Hírek kontra Igazán Fontos Dolgok

2014.01.10. 19:00

TERJESZKEDNI AKAR A CBA

A CBA-nak készen kell állnia egy Magyarországról esetlegesen kivonuló bolthálózat egységeinek megvásárlására, mert többen is gyengélkednek – mondta Baldauf László, a CBA elnöke a Népszavának adott interjújában. A CBA-vezér cáfolta, hogy bármi közük lenne az áfacsalási botrányhoz, vagy hogy magyarként adnának el nem magyar termékeket.

LÁZÁR JÁNOSNAK NINCS AUTÓJA

Lázár János, Hódmezővásárhely fideszes országgyűlési képviselője, a Miniszterelnökséget vezető államtitkár néhány héttel a határidő előtt nyilvánosságra hozta a vagyonnyilatkozát városa honlapján. A gépjárművek rubrikában már nem szerepel a 2009-es évjáratú Audi A6-os, amelyet 2011-ben vásárolt.

ÉHSÉGSZTRÁJKOL SEPELEV FELESÉGE

Fél évvel budapesti őrizetbe vételük után sincs döntés az ukrán milliárdos politikus, Alekszandr Sepelev és felesége kiadatásáról. A kormány átadná Kijevnek a Magyarországon menedékjogot kért házaspárt, a bíróság azonban decemberi döntésével ezt megakadályozta.

A GOOGLE FELTALÁLTA AZ EMAILCÍM NÉLKÜLI EMAILT

Remek újítással jön mindannyiunk kedvenc emailszolgáltatója, a Gmail: az olyan levéllel, amihez nem is kell tudnunk a címzett címét, elég, ha a Google+ profiloldala megvan. A cég egyre mélyebbre próbálja beépíteni a sikeres szolgltatásaiba a Facebook-gyilkosnak nevelt közösségi oldalát, hátha olyan népszerű lesz egyszer, mint azok.

TÉNYLEG MEGÉRTJÜK A KUTYÁKAT

Meg van győződve arról, hogy a kutyáján látja, milyen kedve van és mit akar mondani önnek? Legyen erős: igaza van. Egy magyar kutatócsoport bizonyította be tudományosan.

BABOSÉK A DÖNTŐBEN LEGYŐZTÉK A VILÁG LEGJOBB PÁROSÁT

38 ezer dollárt nyert a Babos Tímea–Lucie Safarova-teniszpáros a sydney-i tenisztorna párosdöntőjében. A világranglistát vezető, háromszoros Grand Slam-bajnok Sara Errani, Roberta Vinci olasz kettőst győzték le három szettben. Babos Tímea pályafutása hetedik párosgyőzelmét szerezte meg.

FAJTALANSÁGGAL GYANÚSÍTANAK EGY CSONGRÁDI TENISZEDZŐT

Fokozott ügyészségi felügyelet mellett nyomoz a rendőrség egy csongrádi teniszedző ellen, aki a gyanú szerint tavaly nyáron többször is fajtalankodott egy tízéves kislánnyal. A férfi előzetes letartóztatását is kezdeményezték.

SIMICSKÁÉ LETT A CLASS FM

A Class FM-et működtető Adventio Zrt tulajdonosi viszonyai átalakultak, és az addig 50 százalékos szavazati joggal bíró Nyerges Zsoltnak csak 3 szavazata marad, míg Simicska Lajos kezébe 24 szavazat került. Ezzel ő a cég fő részvényese