Pandora, Gabriella
-3 °C
3 °C

Szeretne kapni egymillió forintot?

2014.06.19. 19:52

III/II-ES TISZT VOLT AZ ÚJ RENDÉSZETI ÁLLAMTITKÁR

Az talán megfordult a fejében, hogy egyszer miniszterelnök lesz, de hogy a mai napot előre lássa, annyira azért nem lehetett élénk Orbán Viktor fantáziája, amikor 25 éve épp élete beszédét tartotta Nagy Imre temetésén a Hősök terén. A nemrég megalakult 3. Orbán kormány rendészeti államtitkáráról ma derült ki, hogy a rendszerváltás egyik csúcspontjának számító eseményről jelentő ügynököket épp ő koordinálta. Tényleg az élet a legnagyobb tréfamester.

MÉSZÁROS LŐRINC IS KITETTE A VAGYONNYILATKOZATÁT

Közzétette vagyonnyilatkozatát Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestere. Eszerint Mészárosnak 2014-ben van egy Audi A5-öse, korábban egy Mercedese volt. Takarékbetétben 400 millió forintja van, 2013-ban még csak 200 milliója volt. 2012-ben ugyanitt még csak 20 milliót tartott, 2011-ben egymilliót. Készpénzben 20 millió forintja van. 2012-ben még 30 milliója volt így, 2011-ben 20 milliót tüntetett fel. 1,7 millió forintot fizet havonta a Mészáros és Mészáros Kft., ezenkívül eseti, időszakos jelleggel is kap pénzt a cégtől. 2013-ban csaknem 350 milliós osztalékot vett ki, 2014-ben 943 milliót. Ha mind ilyen jól teljesítenénk, néhány év alatt leelőztük volna az egész világot.

ÚJ KORSZAK KEZDŐDÖTT SPANYOLORSZÁGBAN

Nem, most kivételesen nem a focivébéről értékelhetetlen teljesítménnyel kihulló világbajnokról van szó. Apja, János Károly két héttel ezelőtti lemondása után ma 0 óra óta VI. Fülöp Spanyolország új királya. A 46 éves Fülöp saját bevallása szerint ugyan nagyon rossz a labdajátékokban, viszont mindent megkapott szüleitől, hogy tökéletes uralkodó legyen. Most már csak az a kérdés, hogy mit tud tenni a példátlanul alacsony népszerűségű monarchia tekintélyének helyreállításáért.

SÚLYOS HIBA VAN A MICROSOFT VÍRUSIRTÓJÁBAN

A sérülékenység lehetővé teszi, hogy egy támadó távolról kikapcsolja az egész védelmi rendszert. A Microsoft szerint nem használták ki szélesebb körben a hibát hekkerek, a javításra viszont még két napig várni kell. Akkor majd automatikusan települ minden Windowsra.

980 EZRET KAPHAT VISSZA AZ ÁTLAGOS DEVIZAADÓS

A Kúria hétfői döntése óta mindenki arról találgat, mennyit kaphatnak vissza a frankhitelesek a bankjuktól.  Most kiszámolták , hogy mennyit kaphat egy átlagos devizahteles. Nagyjából 980 ezer forintot.

MEGVALÓSULT LOVASI RÉMÁLMA

A Fishing on Orfű fesztiválon újra magyar színpadon játszott a feloszlott Kispál és a Borz. Sziget-hangulatú tömeg, slágeregyveleg, generációs élmény – az együttes tehát megvalósította Lovasi rémálmát, és Nagy Magyar Rockmasztodonná vált. De mindezt jól csinálja, még akkor is, ha a kilencvenes évek elejének klasszikus felállását meg kellett erősíteni egy védekező középpályással.

EZ A SORSOLÁS ÍGY NAGY SZÍVÁS

Magyarország és Horvátország rendezi decemberben a női kézilabda-Európa-bajnokságot, és úgy alakult a csütörtöki sorsolás, hogy a magyarok a legnehezebb ágra kerültek, a norvégokkal, a dánokkal és a várhatóan a románokkal kell megküzdeniük az elődöntőért. A győztes kijut a riói olimpiára.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?