Mellet nagyobbíttatott az olimpiai bajnok

2008.11.28. 17:00 Módosítva: 2008.11.29. 21:30
A francia úszósztár Laure Manaudou telt keblekkel kezdte újra az edzéseket olimpiai leégése után. Hazája sajtója háborog.

Kiakadt a francia sajtó az olimpiai bajnok Laure Manaudoun, mert az úszónó valószínűleg megnagyobbíttatta melleit.

A francia Le Depeche du Midi című lap fotóin a francia klasszis az augusztusi olimpián, illetve 10 napja, egy kisebb, Saint Dizier-i versenyen látható, és a változás egyértelmű.

A szexképeiről, pasizásairól és érzelmi kifakadásairól is híres Manaudou a pekingi játékok kudarca után majdnem három hónapos vakációra ment, bőven volt ideje megműttetni magát.

Az újságok nem zárják ki azt sem, hogy valamilyen tömegnövelő szer eredménye a nagyobb mellkas, de a sportolónő alakja alig változott, karja is csak minimálisan vastagabb.

Olaszországban felmerült, hogy terhes, de akkor minek edzene és indulna versenyeken az után, hogy egy negyedéven át pihent?

A francia Gala című bulvárlap szerint a 22 éves sztár Pamela Anderson-kórban szenved, egyszerűen elégedetlen volt lapos mellével, és nőiesebbre csináltatta. A medencében ettől nem lesz gyorsabb, sőt, teltebb kebel miatt kevésbé áramvonalas a teste.

A profi sportolóknál ritka a mellnagyobbítás, de szilikonkeble van például az olimpián feltűnt gerelyhajítónőnek, a szépségkirálynő Leryn Francónak. A fitnessversenyzőknél bevett szokás, mert a gyakorlatoktól mellük túlzottan megizmosodik, elvesztik nőiességüket.

A korábbi olimpiai bajnok és világcsúcstartó Manaudou nagyon leégett Pekingben, csak egyik számában jutott döntőbe, és ott is utolsó, nyolcadik lett.