Bárdosi egy perc alatt nyert a K1-gálán

2009.03.01. 11:12 Módosítva: 2009.03.01. 18:06
A szumóvilágbajnok és olimpiaiezüstérmes birkózó azonnal földre vitte és lefojtotta a horvát Scibrant. A fehérorosz Ignasov extra menet után verte a bosnyák Poturakot, a nehézsúlyú döntőben a horvát Brestovac győzött.

Éjfélig tartott a budapesti Papp László rénában az FSPU Hungary K-1 gálája, a főmeccset a horvát Mladen Brestovac, a K-1 Maxot Vörös Roland nyerte, superfight meccsen győzött a fehérorosz Alekszej Ignasov és Bárdosi Sándor is, írja a monokli.com.

Vörös Roland, a K-1 Max torna legnagyobb esélyese az elődöntő első menetében egy jobbegyenessel leütötte Tóth Gábort, végig ő támadott, 3-0-ra győzött.

A döntőben is végig irányította a meccset Pethes Viktor ellen, hamar megsebesítette ellenfele combját. Pethes kihúzta a meccs végéig, még támadott is, de Vörös vitathatatlan győzelmet aratott, 3-0.

A Catalin Marosanu-Musab Gulsari superfighton a román harcos az este kiütését mutatta be, egy állcsúcsra mért bal-jobb-balhorog kombináció után Gulsari elájult.

A birkózó olimpiai ezüstérmes, szumóvilágbajnok Bárdosi Sándor a kezdés után azonnal földre vitte a horvát Miroslav Scibrant az MMA superfighton. Fogást talált rajta, és lefojtotta, Scibran 1 perc 7 másodperc után feladta.

A gála legnagyobbsztárja, a fehérorosz Alekszej Ignasov csak a második menetre pörgött fel Dzsevad Poturak ellen, a harmadik végén megrendítette a bosnyákot. A pontozók extra menet mellett döntöttek, amiben a sérült Ignasov már nagyon meggyőző volt, és győzött.

A nehézsúlyú K1-döntőt az elődöntőben a magyar Zentai Mátét brutális KO-val, köríves fejrúgással kivégző horvát Mladen Brestovac, és a román Sebastian Ciobanu vívta. A gála főmeccsén a román tűnt meggyőzőbbnek, de extra menet után pontozással Brestovac győzött.