Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tiger Woods autóbalesetet szenvedett

2009.11.27. 22:28
A világ legjobb golfozója floridai otthona közelében egyelőre tisztázatlan körülmények között előbb egy tűzcsapba, majd egy fának vágódott. A hírek előbb súlyos balesetről szóltak, aztán az ügyben intézkedő rendőrök jelezték, egyszerűbb eset volt.

Ellentmondásosnak tűnnek a hírek, amelyek a világklasszis golfozó, Tiger Woods pénteki balesetéről szólnak. Biztosnak annyi mondható, hogy a 33 éves sportoló egyedül hajtott el floridai otthonából Cadillac SUV-jával és a közelben egy tűzcsapba vágódott, majd elvesztette uralmát az autója felett és egy fának ütközött. A légzsák az autó alacsony sebessége miatt nem nyílt ki. Más járművet vagy más személyt nem érintett a baleset.

Az amerikai híradások - a hatóságok közlésére hivatkozva - arról számoltak be, hogy a világ egyik legjobban kereső sportolója súlyos sérüléseket szenvedett. A legközelebbi, Ocoee-i kórházba szállították, ahol az érdeklődő újságírók kérdésére először azt felelték, nem fekszik az intézményben. Később a CNN a golfozó lakóhelyének, Windmere-nek a polgármesterére hivatkozva azt közölte, Woodsot már ki is engedték a kórházból, ahol arcsérülésekkel kezelték. Ügynöke, Glenn Greenspan azt mondta, a golfozó már jól van.

A rendőrség azt már kizárta, hogy a sportoló ittasan vezetett volna. Az intézkedő rendőrök úgy nyilatkoztak, vizsgálják a körülményeket, illetve azt is, hogy vádat emeljenek-e Woods ellen.