Tiger Woods autóbalesetet szenvedett

2009.11.27. 22:28
A világ legjobb golfozója floridai otthona közelében egyelőre tisztázatlan körülmények között előbb egy tűzcsapba, majd egy fának vágódott. A hírek előbb súlyos balesetről szóltak, aztán az ügyben intézkedő rendőrök jelezték, egyszerűbb eset volt.

Ellentmondásosnak tűnnek a hírek, amelyek a világklasszis golfozó, Tiger Woods pénteki balesetéről szólnak. Biztosnak annyi mondható, hogy a 33 éves sportoló egyedül hajtott el floridai otthonából Cadillac SUV-jával és a közelben egy tűzcsapba vágódott, majd elvesztette uralmát az autója felett és egy fának ütközött. A légzsák az autó alacsony sebessége miatt nem nyílt ki. Más járművet vagy más személyt nem érintett a baleset.

Az amerikai híradások - a hatóságok közlésére hivatkozva - arról számoltak be, hogy a világ egyik legjobban kereső sportolója súlyos sérüléseket szenvedett. A legközelebbi, Ocoee-i kórházba szállították, ahol az érdeklődő újságírók kérdésére először azt felelték, nem fekszik az intézményben. Később a CNN a golfozó lakóhelyének, Windmere-nek a polgármesterére hivatkozva azt közölte, Woodsot már ki is engedték a kórházból, ahol arcsérülésekkel kezelték. Ügynöke, Glenn Greenspan azt mondta, a golfozó már jól van.

A rendőrség azt már kizárta, hogy a sportoló ittasan vezetett volna. Az intézkedő rendőrök úgy nyilatkoztak, vizsgálják a körülményeket, illetve azt is, hogy vádat emeljenek-e Woods ellen.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport