Etelka, Aletta
-3 °C
1 °C

Tiger Woodsot felesége húzta ki a kocsiból

2009.11.28. 11:20 Módosítva: 2009-11-28 11:17:54
Az amerikai golfsztár pénteken szenvedett autóbalesetet a floridai Windermere-ben lévő háza közelében. Könnyebb arcsérülésekkel megúszta, még nem tudni, mi okozta az ütközést.

A kaliforniai sztár Cadillac terepjárójával előbb egy tűzcsapnak vágódott, majd elvesztette uralmát az autója felett, és egy fának ütközött.

A légzsák a kocsi kis sebessége miatt nem nyílt ki, a félig öntudatlan Woodsot felesége, Elin Nordegren szabadította ki, egy golfütővel betörte az ablakot.

A helyszínre kiérkező rendőrök a golfozót felesége mellett a földön fekve találták, ajkai felszakadtak, szájában vér volt, de az első hírekkel ellentétben nem szenvedett súlyosabb sérülést. A legközelebbi, ocoee-i kórházba szállították, ellátták, majd megfigyelés után kiengedték.

Woods az első vizsgálatok szerint nem volt alkoholos befolyásoltság alatt. A baleset körülményeit vizsgálja a rendőrség.

Szóvivője megerősítette, hogy Woods jól van, de a sportoló kérésére a balesettel kapcsolatban további részleteket nem fognak nyilvánosságra hozni.

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!