Tiger Woods neje golfütővel vert az autót

2009.12.03. 12:15
A golfsztár felesége valószínűleg nem azért törte be balesetet szenvedett férje kocsijának ablakát, hogy kimentse, hanem inkább ő okozta a balesetet azzal, hogy hűtlen férje után futva egy golfütővel ütötte a Cadillac-et. Woods közlekedési bírságot fizetett, már bocsánatot kért.

A Tiger Woods balesetével kapcsolatos új részletek egyértelműen bizonyítják, hogy nem minden úgy történt, ahogy az első hírek sugallták. A golfsztár arcán levő sérülések például biztosan nem a balesetben születtek, valószínűbb, hogy a felesége okozta őket.

Woods azóta a honlapján kért bocsánatot a családjától, és beismerte, hűtlen volt feleségéhez. Egy amerikai pletykalap szerint több kalandja is volt, egy Los Angeles-i pincérnőről és egy New York-i éjszakai bár pultosáról és egy társasági hölgyről is beszélnek, miattuk veszhetett össze a feleségével.

Egy kínai televíziós társaság összeállította a történetet, szerintük a golfozó sérüléseit a feleség okozta, aki megütötte Woods-t, majd miután férje beült az autójába, utána futott, és egy golfütővel ütlegelte azt. Woods nem előre, hátra nézett, hitvese okozója volt a balesetnek, nem pedig férje segítségére sietett, amikor az egy fának ütközve elveszített eszméletét.

A 33 éves sztár 164 dollár közlekedési bírságot fizetett, és négy büntetőpontot kapott az okozott károk miatt. Honlapján kijelentette, az ügy további részleteit szeretné magánügyként kezelni, és családjával együtt megoldani.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport