Hedvig
7 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Nézők szívatták Raikkönen csapattársát

2010.01.20. 17:59
Sebastien Ogier kicsúszott Monte Carlóban, mert havat szórtak autója elé. Sokat veszített, nagyon ideges lett.

Négy másodperccel volt lemaradva a Monte Carlo-ralin Sebastien Ogier a vezető Mikko Hirvonen mögött, de a harmadik szakaszon kicsúszott, mert a drukkerek havat szórtak eléje.

”Valami szaros hülye néző egy csomó havat szórt az útra, mi meg rámentünk a sima gumival. Kicsúsztam, nem tudtam elindulni, a szurkolók toltak be” – idézte az ideges Ogier-t az autosport.com.

A Peugeot-pilóta két percet veszített, nyolcadiknak esett vissza. A negyedik etapot fölényesen nyerte, az első napot ötödikként zárta, de 1 perc 50 másodpercre van az első, fordos Hirvonentől, így győzni aligha tud.

Ogier tavaly megnyerte a Montét, ami idén sem része a világbajnokságnak, hanem az IRC (Intercontinental Rally Challenge) nyitófutama. Vb-s, vagyis WRC-autókkal nem mehetnek rajta, azok február közepén kezdenek Svédországban. A rangosabb sorozaton Ogier a volt F1-bajnok Kimi Raikkönen csapattársa lesz a Citroennél.