Komoly ellenfél lesz-e Gera Manchesterben?

2010.03.14. 09:47

Vasárnap délután lesznek a fontos meccsek Európa három komoly bajnokságban is, alant látható a Sportingbet fogadás- és gondolatébresztője.

Manchester United – Fulham
Old Trafford, Manchester; 2010.03.14, 14:30

A Milan kiütése után bajnoki elsőként várja a ManU a tizedik Fulhamet. Van mit megbosszulnia a hazai csapatnak, ugyanis az elmúlt két meccsen öt gólt kaptak a Fulham pályáján, és egyet sem lőttek.
Ferguson mester mindenesetre azt mondta, visszautalva csapata szerdai 4-0-s győzelmére a Milan ellen: „Amikor így játszunk, akkor nagyon nehéz versenyben maradni ellenünk. Mindegy, legközelebb ki lesz az ellenfél.” Ha a 30 gólos Rooney tartja formáját, és ő szerzi az átlagosnak mondható 3 közül az első gólt, máris 21-szeres szorzónál járunk. A tavalyi manchesteri sikerekkor mindkétszer 2-0 volt a félidei eredmény – most ez hatszoros kifizetéssel jár.

Gera Zoltán gólszerzése 6.50-es szorzóval fizet.

Bayer Leverkusen – Hamburg SV
BayArena, Leverkusen; 2010.03.14, 17:30

Vegyük gyorsan sorba a közelmúltbeli egymás elleni eredményeket: idén ősszel Hamburgban 0-0; tavaly ide-oda nyert a Hamburg (3-2 és 1-2), de tegyük hozzá, a kékek akkor is az élbolyhoz tartoztak, míg a Leverkusen csak középcsapat volt. Így inkább térjünk vissza a 0-0-hoz egy gondolattal, ugyanis idén mindkét klub feltűnően sokszor ikszel: összesen 21-szer, ezzel kiemelkednek a Bundesligából. Így aztán említésre méltó, hogy a döntetlen 3.25-ös szorzóval fizet.

A Leverkusen múlt héten az akkor még kieső helyen álló Nürnberg ellen kapott ki – először a szezonban -, azelőtt pedig hazai pályán játszott 0-0-t, a szintén igen gyenge Kölnnel. A 0-0 egyébként 12-szeres szorzóval fizet, mint pontos végeredmény.

Nem árt figyelembe venni, hogy a Leverkusen hazai pályán még nem kapott ki, igaz mindegyik sorozat megszakad egyszer, a Napolit is először verték szombaton.

Barcelona – Valencia
Camp Nou, Barcelona; 2010.03.14, 19:00

Mindkét csapat kisebb hullámvölgybe került, közös pont, hogy mindketten kikaptak az idén csak középcsapat Atlético Madrid otthonában. A Valencia azóta a Santander, a Barcelona pedig az Almeria ellen veszített pontokat.

Ahhoz képest, hogy a bajnokság második és harmadik helyezettjéről van szó, meglepően magas favorit a Barca, amiben alighanem közrejátszhat, hogy a Valencia megfelelő ellenfél, mert idegenben rendszerint nem tömörül kapuja elé.

Nyílt lehet a játék, talán nem túl merész gondolat, hogy háromnál több gól születik a meccsen (2.20-as szorzó, ha 3.5 gól fölött, ami 4.5 gól fölött négyszeresre ugrik.)

A korai gólokkal is jól lehet keresni: 2.90-es a szorzó, ha lesz gól az első 15 percben, és 4.20-as szorzóval fizet, ha a házigazdák győztes gólt szereznek ebben az időszakban.

A tavalyihoz hasonló 4-0-s hazai siker pontos megtippelése: 17-szeres pénzt hoz. Akkor a félidei eredmény 2-0 volt, most ennek helyes megtippelése hétszeres kifizetéssel jár. Ha az első gól Messié, és 4-0 a végeredmény, a kifizetés máris 51-szeres.