Messi szerdán rúghat annyit, mint eddig

2010.03.17. 13:52 Módosítva: 2010.03.17. 13:52

A lefutottnak látszó szerdai Bajnokok Ligája meccsek előtt csak kicsivel lettünk bátrabbak, pedig keddi tippjenk bejöttek. Egyik csapat nem lőtt gólt a Chelsea-Internazionale meccsen, illetve már a félidőre kialakult az 1-1 Sevillában.

Barcelona – VfB Stuttgart
Camp Nou, Barcelona; 2010.03.17, 20:45

A Barcelona továbbjutása szinte biztos, de hogy egy olyan meccsen teszi-e, mint tavaly, amikor a Lyont 5-2-vel küldte haza az idegenbeli 1-1 után, vagy egy visszafogott meccsen jut a nyolcba, nem sejthető.

Annyi talán igen, hogy az utolsó nagy fellépésére - hasonló show nem várható, mint 3 hete - készülő, 40 éves Stuttgart-kapus Jens Lehmann legalább két gólt kap.

A BL-ben javulhat Messi átlaga, ami eddig 6 meccsen 2 gól. Szerda este ő a legesélyesebb a gólszerzésre – 3.75-ös szorzóval fizet, ha övé az első, és 21-szeres a kifizetés, ha ezután - csakúgy, mint a Valencia ellen - 3-0-ra nyernek. 4.33-as szorzóval fizet, ha a találkozón több mint 4 gól esik.

A stuttgartiaknál a brazil születésű Cacau áll az élen – 4.30-as szorzóval fizet, ha bármikor gólt tud szerezni (19 meccsen 9 gólnál jár), őt az orosz Pavel Pogrebnyak követi, 5.20-as szorzóval.

4. Bordeaux – Olympiakosz
Stade Jacques Chaban-Delmas, Bordeaux; 2010.03.17, 20:45

Hullámvölgybe került a Bordeaux a hazai bajnokságban, két hazai rangadója közül az egyiket elbukta (Auxerre), a másikon (Montpellier) csak döntetlent ért el. Nyertek Görögországban, de a görögök aktívabbak voltak az első meccsen, Ciani viszont pontosan fejelt.

Kevés gólos meccsnek tűnhet, 3.10-es szorzóval fizet, ha egygólos lesz. Nagyon valószínű, ha az első gólt a Bordeaux lövi, akkor a görögök arra nem válaszolnak (vagyis csak az egyik csapat eredményességét is érdemes megfontolni). Aki másképp gondolja, és négy gólt jósol, négyszeres pénzt kaphat.

Hogy kik lehetnek a főszereplők? Gourcuff (hatszoros kifizetés, ha övé az első gól), és az Arsenal által kiszemelt marokkói válogatott középcsatár, Marouane Chamakh, akinek a neve mellett ötszörös szorzó áll.

A vendégeknél érdemes figyelni a három hete érvénytelenített gólt szerző Matt Derbyshire-t (kilencszeres kifizetés), illetve a korábban Angliában is sikeres Lomana Lua Luát (11-szeres kifizetés).