A Juventus nem kerüli el 15. vereségét

2010.05.15. 14:13

Hét éve a Bajnokok Ligája döntőjében játszott egymással a Milan és a Juventus, vagyis Európa két legjobb csapata volt, most inkább ezen a két csapaton mulat Európa.

Már vicc tárgya, hogy egy új igazolásnál 30 év feletti-e a játékos, mert a Milan csak akkor veszi meg. A Juventus pedig pazar indulás után tragikusan folytatta, 53 gólt kapott. Előfordult, hogy ennyit két szezonban szedtek össze. Emellé tizennégy vereség párosul, és már alig várják a játékosok, hogy vége legyen a szezonnak. (Nem túl jó előjel a válogatottnak, hogy a Juventus adja a keret zömét.)

A Milan sem túl büszke erre a szezonra, mert 67 pontnál jóval többet kellett volna gyűjtenie ezzel az állománnyal, bármit is mondott a brazil, edző, Leonardo.

A Milant két dolog fűtheti: hazai pályán szépen búcsúzna, illetve egy győzelemmel idén hat pontot venne el a Juventustól, amire az elmúlt tíz évben nem volt példa.

A Milan az elmúlt tíz évben csak háromszor verte meg hazai pályán a Juventust, amelyiknél az új edző érkezését már be is jelentették, ez megint csak a Milan javára válhat, hiszen Zaccheroniért már nem kell hajtani.

Azért a Milan játékosai sem fognak szétszakadni, de egy pontrúgás után eredményesek lehetnek, pláne, mert Borriellónak még van is tétje a meccsnek, hiszen be akar kerülni kezdőként a válogatottba.

A Juventusnak legutóbb a Parmától hazai pályán is sikerült kikapnia, a Milan a Genoa ellen égett. Ha a védekezésre nem figyelnek, könnyen sokgólos meccs lehet, szokatlanul keveset fizet, ha három gól van. Ha viszont két életunt csapatot látunk, és csak két gól lesz, máris 2,5-szeres a kifizetés. Erre is van esély. Mivel a Juventusnak gyenge a kondija, az utolsó tíz percben érdemes góllal számolni, 2,2-es az oddsa.