Messi és Milito első gólja is meglehet

2010.06.22. 20:21

A világbajnokság B-csoportja akár nagyon össze is kavarodhat, de nem valószínű. Argentína továbbmegy, és talán Dél-Korea is.

Argentína-Görögország, Nigéria--Dél-Korea

Miután Dél-Afrika sporttörténelmet írt, és első rendezőként bentragadt csoportjában, Nigéria is közel áll ahhoz, hogy a második afrikai is kiessen.

Nigéria mindkét eddig meccsén mutatott életjeleket, de sem az argentinok, sem a görögök ellen reális esélye a pontszerzésre nem volt.

A jelenlegi vb ázsiai-afrikai párharcát előbbi nyerte, igaz Japán semmi váratlant nem mutatott Kamerun ellen, fegyelmezett volt, gyors, és egy helyzetet kihasznált.

Lehet, este is döntő lesz csupán ennyi, és a manchesteri Park azért képes összefogni csapatát, míg a másik oldalon ez nem mondható el. A szorzókban is megmutatkozik ez az esély: Dél-Korea sikere csak 2,3-at ér, Nigériáé ezzel szemben 2,85-öt. A döntetlen oddsa: 3,4.

Ha a két csapat minden mindegy egymásnak feszül, akár sokgólos meccs is lehet, ha öt gól lesz, tizenegyszeres a pénz. Bár nem árt figyelembe venni, hogy 3-2-es meccs még nem volt a vb-n. Érdemes arra is tenni, ha elveszíteni a fejét a két csapat, akár egy soksárgás meccs is lehet.

Az eddigi győzelmek után Argentína esélyeit jelentősen leronthatja Diego Maradona, hiszen olyan csapatot küldött pályára, amelyik eddig ebben az összetételben még sohasem játszott együtt. Hét helyen változtatott, ami akár vicces is lehet. Bekerült viszont Diego Milito, aki fontos gólokat lőtt a klubszezonban.

Ha Messi lövi az elsőt, több mint négyszeres pénz a jutalom, ha Milito, akkor 4,5-szeres.