Sok gól is lehet a Liverpool-Arsenalon

2010.08.15. 13:44

Liverpool-Arsenal, Premier League, 17.00

Az elmúlt négy bajnokin nem verte a Liverpool az Arsenalt. Most akár meg is szakadhat a sorozat, de Gerrardnak újra klasszisként kell játszani,

Az angol bajnokság első fordulójában találkozik egymással a Liverpool és az Arsenal, és ez akkor is rangadó, ha a Pool csak hetedik volt legutóbb, és elhagyta edzője, valamit pár játékosa is.

Torres és Gerrard viszont maradt, ők szeretik a rangadókat, és meglehet, ők döntenek. A válogatott meccsen, épp ellenünk megmutatta Gerrard, hogy ha kell, vállára tudja kapni csapatát.

Az Arsenal abban bízhat, hogy 2007. március óta nem kapott ki az Anfielden bajnokin, 2009-ben volt egy pazar 4-4-es meccs, tavaly pedig a félidei hátrány ellenére fordított egy öngóllal és Arsavin találatával Wenger csapata.

A Liverpool sikere 2,35-szörös pénzt ér, az Arsenalé 2,8-szoros, a döntetlen 3,15.

Ha egy gólnál több nem lesz, majdnem háromszoros a pénz. A gól nélküli félidőnél 2,55 az odds. Ha a vörösök két gólt is lőnének, 2,65 a szorzó.

Torres első gólja ötszörös pénzt hoz, Samahé hétszerest. Ha Gerrard lőné az elsőt, akkor nyolcszoros a kifizetés, Fabregasnál tízszeres.

Amennyiben félidei döntetlen után nyer a hazai csapat, 5,5-szeres a nyeremény, ha az Arsenal, hatszoros.

Következtetés: a Liverpool valahogy megnyeri a meccset.