Két Loki-gól már pompásan fizet

2010.09.16. 15:06

Debrecen-Metaliszt Harkiv, Puskás Stadion, 21.05, Európa Liga, főtábla

Ukrán csapat mindig legyőzte a magyart, meglepetés lenne, ha most nem tenné. Az eddigi öt meccs 2-14-es gólarányán nem lesz könnyű javítani.

Egy éve a Bajnokok Ligája főtáblájának leggyengébb csapata volt a Debrecen, nem is lehet más a célja idén, minthogy az Európa Liga főtábláján pontot szerezzen.

Nem lesz könnyű, mert az ukrán Metaliszt Harkiv ellen kellene mutatni valamit mindjárt az első meccsen. Az ukránok a ciprusi bajnok Omonia Nicosiát verték ki, ráadásként idegenbeli győzelemmel, hazai iksszel.

Herczeg András óvatosságot ígér, nem is lehet nekirontani egy ilyen csapatnak, akár érdemes odafigyelni arra, hogy nem lesz gól a félidőben. 2,55-szörös pénzt ér a 0-0-s félidő, ha három gólnál kevesebb lesz, 1,6-szoros a kifizetés, életerős tipp.

A Loki elég gólgazdag meccseket játszott a BL-ben, legalább négy gól több mint négyszeres pénzt hoz, két magyar gól majdnem négyszerest.

A Debrecen győzelme kevéssel gyengébben fizet, mint a döntetlen. 3,2 és 3,3 az odds. Az ukrán győzelem több mint dupla pénzt ér. Ebből is kitűnik, lényegesen esélyesebb a Harkiv.

A svájci Basel ellen voltak helyzetei a csapatnak, de nem lőtte be. A Harkiv is büntetni fogja a kihagyásokat – még ha az ukránok braziljai nem is az első vonalból érkeztek -, a bolgár Liteksznél lényegesen erősebb ellenfél érkezik ugyanis.

A 0-1 és a 0-2 hat valamint kilencszeres pénzt hoz. Fordított esetben nyolcszoros és tizenötszörös a szorzó.

Ha a félidő döntetlen és a végeredmény is az, akkor 4,5-szeres a nyeremény.