Messze még a kilábalás a Bayernnél

2010.10.22. 12:13

Hamburg v Bayern München H: 2.62 D: 3.30 V: 2.62

A Kolozsvár két góllal segítette ki a bajorokat a hétközi BL-meccsen, a hamburgi védelem keményebb, és Petric visszatérésével erősebb lehet a hazai csapat.

A Bundesliga kilencedik fordulójában a Hamburg a Bayern Münchent fogadja, és az oddsokból kitűnik, abszolút háromesélyről beszélünk. A bajorok nincsenek jó állapotban a hétközi BL-győzelem ellenére sem, a Hamburg mintha megindult volna felfelé, hiszen nemcsak megakasztották a Mainz győzelmi szériáját, az utolsó pillanatokban le is győzték a kis csapatot idegenben.

A két legutóbbi meccs Hamburgban 1-0-s hazai sikert hozott, ha az idegenbeli győzelmet követi a hazai, Armin Veh csapata hirtelen a dobogón is találhatja magát a gyenge kezdés – váratlan döntetlen a Nürnberg, vereség a Wolfsburg ellen - után.

2006-ban nyert utoljára a Bayern Hamburgban, még Makaay és Pizarro volt a gólszerző.

Négy fontos ember – Robben, Ribery, van Bommel, Klose - sérült a Bayernnél, és ha Gomez bele is jött a Hannover ellen, most egy fokkal erősebb védelem ellene kellene valamit is tennie. Gomez gólja ér a legkevesebbet, de csak hajszállal előzi Olicot, van Nistelrooyt.

A Bayern tizedik, kétszer kapott ki idegenben, és csak egyszer nyert. Legutóbb Dortmundban a második félidőben kapott ki, gól nélküli félidő után. Ha most sincs gól 45 percig, háromszoros a pénz. Ha félidei döntetlen után nyer a Hamburg vagy a vendégcsapat, egyaránt hatszoros a jutalom.

Parázs meccs is lehet, könnyen előfordulhat, hogy lesz öt sárga, érdemes sok lapra tenni.