Kapott gól nélkül nyer a Milan

2010.10.30. 10:37

AC Milan v Juventus - 20.45,    H: 1.85    D: 3.30    V: 4.50

Öt éve nem nyert a Juventus a San Siróban, nagy meglepetés lenne, ha most megtörne a sorozat.

A Juventus első idegenbeli meccsén kikapott a Baritól, utána 4-0-ra legyőzte az Udinesét, aztán két gól nélküli meccset játszott.

A védelem tehát szilárd, csak egyet kapott négy meccsen, most azonban nagy nyomásnak lesz kitéve, mert a Milan, vagyis a liga legerősebb támadósora esik neki. Emellett a Milant alighanem inspirálja, hogy vezetheti végre a bajnokságot. (Egy napig biztosan, a Lazión múlik, meddig.)

A Juventusnál nincs Kraszics, mert műesése miatt két meccsről eltiltották. A torinóiak az előző szezonban hatot kaptak, és egyet sem lőttek, jó néhányan átélték ezt a mostani csapatból, ők nem szeretnének még egy ilyen megaláztatásban részt venni.

Egy mostani 3-0 tizenötszörös pénzt fizet, ha lesz három gól bármilyen megoszlásban, több mint dupla pénzt hoz.

A fogadóirodák amúgy ez alatt várnak, talán azért, mert a hazai védelem két hazai meccset is kapott gól nélkül hozott le. Ha most sem kapnak gólt Nestáék, 2,25-ös a szorzó.

A Milan egy vagy kétgólos sikere majdnem négyszeres pénzt ér. A góltalan első félidő oddsa: 2,62.

Meglepő lenne, ha négy vagy kevesebb lapot osztana ki a bíró, de ezzel rögtön meg is lehet duplázni a tétet.

Ibrahimovic góljával is lehet duplázni, Patóénál már majdnem háromszoros a kifizetés. A Napolinak hétfőn Ibrahimovic gólt lőtt, előtte a Chievo ellen Pato duplázott. A Milan sebessége a BL-ben lehet, hogy kevés, de a Juve ellen elég lesz.