Nagyon rég nyert a Milan Nápolyban

2010.10.25. 12:01

Napoli v AC Milan     2.75     3.10     2.62

A Milannak idén illene mutatni valamit a bajnokságban, így nem nagyon fér bele egy nápolyi vereség.

Az olasz bajnokság nyolcadik fordulója a szokásoktól eltérően hétfőn fejeződik be, és a két élmezőnyhöz tartozó csapat várhatóan jó meccset játszik. A Milan harmadik, a Napoli hatodik, előbbi ilyen jól már rég rajtolt, utóbbi hazai pályán idén még csak egyszer nyert, pedig általában otthon gyűjti pontjait.

A nyolcadik fordulóban eddig idegenbeli győzelem nem volt, érdemes megfontolni. A Milan az elmúlt tíz évben nem nyert Nápolyban – a sorozatok pedig meg szoktak szakadni -, bár tavaly nagyon közel volt hozzá, a hatodik percben már kettővel vezetett, de az utolsó pillanatokban két gólt is kapott. Három döntetlen mellett egy vereség az elmúlt tíz év mérlege.

A fordulóban eddig öt 2-1-es győzelem volt, ha meglesz a hatodik, akkor tízszeres a nyeremény, mindegy, melyik csapat nyer. Hatszoros a kifizetés, ha a Milan vagy a Napoli félidei döntetlen után a második félidőben eldönti a pontok sorsát.

Ha két góllal nyerne a Milan, és hendikepes fogadást választunk, akkor ötszörös a szorzó.

Kevésgólos, kevéslapos meccsel számolnak a fogadóirodák, ha három gól lenne, máris megduplázhatjuk a tétet.

A Napoli idegenben több pontot szerzett eddig, mint otthon, a kontráik kifejezetten pontosak és gyorsak, ha felállt védelemmel szemben kell játszaniuk, már pontatlanabbak és erőtlenebbek. Pedig Cavani, Lavezzi vagy Hamsik gyorsaságát otthon is ki lehet használni, ehelyett sem a Liverpoolnak, sem az Utrechtnek gólt sem tudtak lőni az Európa Ligában.

Mivel Paolo Cannavarót a legutóbbi bajnokin kiállították, a Milan csatárokat még nehezebb lesz megfogni, Ibrahimovics mellett Pato is mutathat valamit.

Góljuk Milan-sikerrel együtt jól fizet, nagyon valószínű, hogy ezúttal nem védő vagy középpályás lesz eredményes. Pirlo élete góljával nyert legutóbb a Milan idegenben, most a csatárok döntenek.