Már egy Loki-gól dupla pénzt hoz

2010.12.01. 10:58

Metalist Harkiv v Debreceni VSC, 19.00 H: 1.16 D: 7.00 V: 15.00

A Harkiv a továbbjutásért játszik, nem valószínű, hogy leállnak, ha már vezetnek. A Loki megúszná öt alatt a nagy hidegben.

Az első meccset 5-0-ra nyerte Budapesten az ukrán csapat, nem meglepő, hogy már egy döntetlen hihetetlenül jól fizet (ennél egyértelműbb győzelmet csak Dortmundban, a Borussia-Lviv meccsen várnak a fogadóirodák).

A Debrecen a Sampdoriánál csak egy gólt kapott, a PSV-nél hármat. Ha most is szoros meccs lesz, jól kereshetünk. Ha nem lesz 3 gól, 2,5-szeres a nyeremény. Ha pontosan három lesz, négyszeres a kifizetés.

Egy debreceni gól is jól fizet, több mint dupla pénz jár érte. Igaz, a Loki négy főtáblás meccsén egyszer volt eredményes, idegenben pedig egyszer sem. A 24. percnél húzták meg a határt, ha előtte betalál valamelyik csapat, ugyanannyit fizet, mintha csak utána születne meg az első gól.

Herczeg András elmondta, szeretnének jóval szorosabb meccset játszani, mint itthon. Szeptemberben minden bejött a vendégcsapatnak, a DVSC Kabát kiállítása után is igyekezett támadni, ennek lett az eredménye az ötgólos vereség.

A Harkiv értelemszerűen fiesztát szeretne, hiszen a másik meccs eredményétől függően akár tovább is juthatnak. (Ha nem veri a Samp a PSV-t, akkor a Metaliszt várhatja a sorsolást.) Mínusz tíz várható estére, nem fognak leállni, ezért előfordulhat, hogy megint eléggé megverik a mieinket. A csapat braziljai nagyon jó formában vannak.

A Metaliszt tele van önbizalommal, mert a Metalurgot legyőzte legutóbb, és a Dinamo Kijev mögött a harmadik helyen áll a bajnokságban.

Várható kezdőcsapatok

Metaliszt: Disljenkovics – Gueye, Obradovics, Psenicsnih, Villagra – Edmar, Fininho, Valjajev, Cleiton Xavier – Devics, Bordian

DVSC: Malinauskas – Nagy, Simac, Mijadinoszki, Laczkó – Kiss, Varga - Szakály, Czvitkovics, Yannick – Kabát

Harkiv, 19.00, V: Stalhammer (svéd), Story TV