A Puyol-gólt jobban adják, mint Vadóczét

2010.12.04. 17:09

Osasuna v Barcelona, 20.00 – H: 15, D: 6, V: 1,2

A hétfői megsemmisítő Real-verés után a Barcelona Pamplonába megy, és abszolút favorit. Vadócz Krisztián testközelből szembesülhet a katalánok sebességével.

Az előző szezonban Vadócz élete gólját lőhette volna a Nou Campban, de Valdes nagy bravúrral hárított. Most nem biztos, hogy kezdő lesz a középpályás, de Camacho mester mostanában is be szokta vetni, tíz meccse van idén.

A Barcelona hétfői gigantikus futballja után hatalmas meglepetés lenne, ha nem lőnének legalább három gólt. Majdnem dupla pénz, ha ez összejön. Be kell kalkulálni, hogy a várost sem kímélte a hóesés, és előfordulhat: rossz talajon kell játszani, azon könnyebb védekezni.

A gól nélküli félidő majdnem négyszeres pénzt ér. Érdemes kockáztatni, mert hétfőn minden sikerült az elején, most ellenben becsúszhatnak hibák.

Az elmúlt öt évben csak egy nyert a Barca idegenben, háromszor döntetlen volt, tavaly is például. Az 1-1-es végeredmény Piqué öngóljával alakult ki.

Érdekes adat: a világbajnok védő, Puyol gólja is lényegesen kevesebbet ér, mint Vadóczé. A védő találata 9-szeres, a magyaré 13-szoros pénzzel kecsegtet. (Messi góljával mésfélszeres pénzt sem lehet keresni.) Mindketten egyszer voltak eredményesek a szezonban.