Meztelenül pózol puskájával a kazah érmes

2010.02.22. 10:40 Módosítva: 2010.02.22. 10:40
Oroszország a női biatlonban egy érmet nyert, Jelena Hrusztaljova nyerhetett volna még egyet, de ő Kazahsztánt képviseli. Korábbi pikáns fotói most hirtelen érdekesek lettek.

A 15 kilométeres biatlonversenyben nagy meglepetésre hibátlan lövészettel ezüstérmet szerző Jelena Hrusztaljováról pár éve aktsorozat készült.

A képeken teljesen meztelenül pózol, az egyiken a puskáját fogja, a másikon síléceit tartja maga előtt.

A 29 éves versenyzőnőről nyilván soha nem lettek volna ezek a fotók érdekesek, ha a várakozásoknak megfelelően a huszadik hely környékén fut be, de így még az orosz Komszomolszkaja Pravda is felfigyelt rá.

Különösen, mert orosz születésű (szülei jelenleg is az oroszországi Krasznojarszkban élnek), de mivel nem látott esélyt arra, hogy az orosz  válogatottba bekerüljön, ezért állampolgárságot váltott. Nem is mindjárt Kazahsztánba ment, hiszen fehérorosz színekben is futott egy ideig, a 2002-es olimpián így lett 33. és 30.

A Pravda gúnyosan azt írja róla, minden alkalmat megragadott, hogy a figyelem középpontjába kerüljön.

Hrusztaljovát nem érdekli, hogyan fogadják választott hazájában. A kazahok általában jól szokták honorálni bajnokaikat, a biatlonosnőnek anyagilag is biztosan megérte a váltás.