Rövidpályás gyorskorcsolya Vk - Huszár és Heidum a legjobb magyar

2011.02.18. 19:42

Huszár Erika mindkét 500 méteres távon, Heidum Bernadett pedig 1500-on jutott negyeddöntőbe pénteken, a Drezdában zajló rövidpályás gyorskorcsolya Világkupa első versenynapján.

Darázs Rózsa és Heidum 1000 méteren már biztosan elődöntős. A férfiaknál Béres Bence jutott 1500-on elődöntőbe úgy, hogy a bírák továbbengedték selejtezős futamából, mert riválisai szabálytalanul tartották fel. Az egyéni számokban a nőknél az egyik 500-as távon Keszler Andrea és Lajtos Szandra, a másik 500-as számban Darázs és Dénes Veronika, a férfiaknál a legrövidebb távokon Knoch Viktor, Burján Csaba, Oláh Bence és Béres a reményfutamokban próbálhat bejutni a negyeddöntőbe. 1500-on a nőknél Dénes, a férfiaknál Oláh, 1000 méteren a nőknél Lajtos és Keszler, a férfiaknál pedig Knoch és Burján lesz érdekelt a szombati reményfutamokban.

A Huszár, Heidum, Darázs, Lajtos összetételű, 2009-ben Európa-bajnok, idén Eb-ezüstérmes női váltó selejtezős futamában harmadik lett, de időeredményének köszönhetően bejutott az elődöntőbe, a Béres, Burján, Knoch és Oláh alkotta férficsapatnak ugyanakkor nem sikerült továbblépnie, miután futamában negyedikként zárt a kanadaiak, a kínaiak és az olaszok mögött.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás