Balotellinek megint új lelki társa van

2011.11.04. 13:56 Módosítva: 2011.11.04. 13:56

Mario Balotelli-botrány nélkül nem múlhat el hét. Néhány napja írtuk, hogy végre megtalálta lelki társát egy olasz bungabunga-lányban, de azóta is sokminden történt a csatárral.

Holly Henderson
Holly Henderson
Mivel manchesteri apartmanjában jelenleg is javítják a petárdázás áldozatául esett fürdőszobát, ezért a City csatára úgy döntött, csendesebb és kevésbé zsúfolt környékre költözik. Rutinos Balotteli-olvasók már sejthetik, nem azért ment vidékre, mert szeretne a világtól elvonulva csak a futballra koncentrálni. A valódi ok legújabb hobbija, a quadozás, amit a versenypályává átalakított új kertje bánt.

A héten azonban egyedül maradt otthon, hiszen barátnője Olaszországba utazott egy modellmunka miatt. Balotelli kihasználta az alkalmat, hogy találkozzon ismerőseivel, például a 32 éves pornóssal, Holly Hendersonnal, akit egy fotózás után láttak találkozni a játékossal, aki először autogramokat osztogatott, majd kicipelte a hölgy táskáit autójához és végül rágyújtottak egy cigarettára.

Mario Balotelli
Mario Balotelli
Fotó: Andrew Yates

Állítólag egy klubban ismerkedtek meg, ahol a csatár első látásra belehabarodott a színésznőbe. Holly állítja, Balotelli szinglinek vallotta magát, de később beismerte, jár valakivel.

De ki akkor most Balotelli igazi lelki társa?