Amerikaifocis kezdésből jött a csodakosár

2012.04.04. 17:19

Van, akinek egyszerre egy sportágat űzni nem elég, több mixelésével egy újban ki is élheti magát. Ha erre nincs lehetőség, még mindig át lehet menteni néhány elemet. A iowai középiskolás Allstar-meccsen amerikaifutballosan kezdtek feldobás után.

A feldobott labdát a fehérben játszó csapat szerezte meg. Az egyik játékos amerikaifutballista módjára egyből a földre tette a megszerzett labdát. Megvárta, míg társai mögé rendeződnek, majd a lábközötti hátrapasszal indította a támadást.

Az ellenfél vagy meglepődött, vagy annyira komolytalannak gondolta az egészet, hogy nem is védekezett. A fehér mezesek így egy félpályás alley-ooppal fejezték be amerikaifocis akciójukat. Elmondták, a mérkőzés előtt öt perccel találták ki, hogy megcsinálják a figurát. Azt már az NBA-ben is láthatták, a Boston Celtics játékosai, Kevin Garnett és Rajon Rondo februárban a Los Angeles Lakers ellen mutatták be hasonlót.

Legutóbb a világranglista-vezető golfos Rory McIIroy is próbálkozott sportokat keverő trükkel, egy tenisz-gálameccsen próbálkozott golfosan szerválni.