A motoros műesésnél nincs röhejesebb

2012.09.25. 12:20

A futballban csak legyintünk a műesések és fetrengések láttán, annyira hozzánőtt a sportághoz, de egy brazil motorversenyző egészen új dimenziókat nyitott a sport és a színészkedés kapcsolatában. Marlinton dos Reis Teixeira egyszerűen lehevert az aszfaltra, elég gyermeteg módon játszva a sérültet, hogy leintsék a futamot.

Teixeira az élcsoportban haladt a Rio Grande do Sul State Moto Grand Prix-n, amikor kicsúszott egy kanyarban a vizes aszfalton. Nagy baja nem lett, azonnal felkelt, és ment volna tovább, de a motorját nem tudta újra indítani. Próbálkozott egy darabig, majd mentőötlete támadt. Otthagyta motort, és az aszfalt közepére feküdt. Abban reménykedett, hogy a súlyos sérültet látva leintik a futamot.

A versenyzőtársak közül néhányan még így is simán elhajtottak mellette, de később páran megálltak, hogy segítsenek rajta, majd mentő is érkezett, és hordágyra tették Teixerát.

Aki nem számolt azzal, hogy egy kamera mindent rögzített, így a felvételeket visszanézve, jogosan zárta ki az állami motoros szövetség a színészkedő Teixerát a bajnoki sorozatból.