World Peace meccs közben is flörtöl

2012.10.16. 12:34

Akinek Szeretet Világbéke a neve, a Lakers-kosaras Metta Love Peace neve így fordítható, attól nem is várhatunk mást, hogy minden körülmények között úriember legyen. Egy előszezoni mérkőzésen az egyik szurkoló hölgynek csókolt kezet.

World Peace a harmadik negyedben osztott ki egy blokkot egy Utah Jazz-játékosnak. A labda a nézők közé pattogott. World Peace kiment a széksorok közé, és miközben visszakapta a labdát még arra is volt ideje, hogy kezet csókoljon egy szurkolónak.

A kosaras meg is magyarázta, miért tette ezt: „Láttam a szemében, hogy tetszett neki a mozdulat, mert felvettük a szemkontaktust. A számára azért nem volt szükségem, mert csak egy szurkoló, de nagyon csinos nő volt."

World Peace 25 percnyi játék alatt 13 pontot dobott, szerzett négy lepattanót, kiosztott egy blokkot és egy labdát is szerzett. A Los Angeles Lakers azonban így is kikapott 99-88-ra a Utah Jazz-től.

Metta World Peace-t korábban Ron Artestnak hívták, tavaly vette fel új nevét. A Metta szó egy buddhista meditációs formára utal, jelentése: szeretet, kedvesség. A kosaras azért nem volt mindig kedves, 2004-ben még azzal szerzett hírnevet magának, hogy meccs közben részt vett egy nézőtéri verekedésben, emiatt az idény hátralévő részére el is tiltották.