Usain Boltot telefonon dobta a nője

2012.12.27. 20:53

Usain Bolttal telefonon szakított a londoni olimpia után megismert barátnője, a hobbimodell Megan Edwards, mert túl nagy a távolság London és Jamaica között.

Bolt az olimpia előtt pár hónappal még Lubica Slovakkal járt, de arra hivatkozva, hogy nem szeretné, ha elvonnák a figyelmét Londonról, szétmentek. Az olimpia alatt a három aranyérem megnyerése mellett viszont új barátnőt is talált magának. Edwardsszal már év elején a jamaicai olimpiai csapat ruhabemutatóján megismerkedett, végül Bolt 100 méteren elért győzelme után jöttek össze. Edwards egész este vele bulizott.

Bolt és Edwards egy londoni diszkóban röviddel az olimpia után
Bolt és Edwards egy londoni diszkóban röviddel az olimpia után
Fotó: twitpic

Bolt később Jamaicába is meghívta Edwardsot, a romantikus napok, gyertyafényes vacsorák, reggaebulik és a fényűző életmód azonban nem győzték meg a brit lányt.

„Amikor visszatértem Londonba, elgondolkodtam, és felhívtam őt. Azt mondta, ez így nem működik, a távolság és hogy nem láthatom túl gyakran, ez a probléma" - mondta Edwards, aki arra is hivatkozott, hogy hivatalnokként nem tud annyi szabadságot kivenni, hogy sok időt tölthessenek együtt.

Bolt könyörgött neki, hogy ne hagyja el, Edwards hajthatatlan maradt, de nem elképzelhetetlen, hogy találkoznak még. A szintén atlétizáló Edwards is még inkább a sportra fog koncentrálni, 800 vagy 1500 méteren megpróbál kijutni a 2016-os riói olimpiára, ahol talán még Bolt is ott lesz.