Kiderült, Bolt miért nyert 3 aranyat

2013.01.07. 13:58
Egy hobbimodell feneke motiválta az olimpiai bajnokot.

A jamaicai olimpiai bajnok futó, Usain Bolt és barátnője, a brit hobbimodell és futónő Megan Edwards kapcsolata decemberben ért véget, de a sprinter így is sokat köszönhet a nőnek.

A The Sun szerint Edwards az olimpia alatt a fenekéről készült fotókkal motiválta Boltot, aki újabb és újabb képeket akart, hogy jól teljesítsen.

A történet a százméteres szám döntője előtt kezdődött, amikor a modell, akit még a játékok előtt ismert meg az olimpikon, küldött egy képet a hátsójáról azzal az üzenettel, hogy gondoljon erre, amikor célba ér. Bolt másnap 9.63-mal megnyerte az aranyat, a nő gratulált neki, mire ő annyit válaszolt, „A seggedre gondoltam futás közben".

A kétszázméteres szám döntője előtt Bolt újabb képet kért. „Még több motivációra van szükségem, hogy gyors legyek" - írta. A huszonkétéves Edwards elfelejtett válaszolni, a sprinter így is nyert, de a négyszáz váltó fináléja előtt a sprinter ismét jelentkezett, megint képet követelt. A brit nő ezúttal teljesítette óhaját, Bolt pedig megnyerte a váltót.

A sprinter megígérte a modellnek, hogy az olimpia után találkoznak, így is lett, nem sokkal később összejöttek. A kapcsolatnak a nő december végén azért vetett véget, mert nem volt elég idejük egymásra, pedig Bolt állítólag könyörgött neki, hogy ne szakítsanak.