Guardiola tényleg tapló volt Ronaldóval?

2013.01.09. 20:01

A Barcelona egykori edzője és a Real Madrid portugál világsztárja nincsenek jóban, de ha Guardiola tényleg nem fogadta el C. kinyújtott kezét, az erős.

A hétfői Aranylabda-gálán Messi zsinórban negyedszer győzött, a jelöltek között, és a nézőtéren is ott volt Pep Guardiola és Cristiano Ronaldo.

A videón úgy látszik, a helyére igyekvő csatár kezet nyújtott az edzőnek, aki - mikor felismerte, ki akarja üdvözölni - ezt nem fogadta el. Látszik, hogy Guardiola jobb keze megmoccan, de mikor felismeri Ronaldót, nem nyújt kezet, hanem elfordul. Ugyanakkor a felvételről nem egyértelmű, hogy Ronaldo kezet nyújtott-e, vagy csak megérintette Guardiola vállát, vagy esetleg elnézést akart kérni, mert talán kicsit nekiment a trénernek.

Szöllősi György ott volt

„Puskás Ferencné és a feleségem társaságában néhány másodperccel korábban még Iker Casillasszal beszélgettünk, aki nagyon udvariasan köszöntötte a Real Madrid magyar világklasszisának özvegyét, éppen a róluk készült fotót néztem a telefononom, amikor a botrányos eset – amely tehát sajnos elkerülte a figyelmemet – megtörtént. Ha észrevettem volna, mi zajlik, biztosan rákérdezek, amikor Pep Guardiolával másnap találkoztunk a repülőtér a VIP-várójában. Hozzáteszem ugyanakkor, hogy ez a felvétel számomra nem perdöntő, az is lehet, hogy Ronaldo nem nyújtotta a kezét, hanem egyszerűen megpaskolta az előző sorban ülő Pep vállát, amint elment mellette, és nincs kizárva, hogy korábban már kezet ráztak. Persze, akkor meg miért simogatná a vállát? Bizarr..." - mondta az esetről a FourFourTwo magazin főszerkesztője, aki Ronaldo mögött tűnik fel a videón.

Ön szerint mi történt? Írja meg kommentben!

A videót az nso találta.